Page 1 of 1

TV+Internet+Telefonie

PostPosted: 25.03.2010 21:10
by neagicu
Salutare tuturor !

Am si eu mica intrebare: poate cineva sa-mi spuna ce firme ofera pachetul de servicii TV+Internet+Telefonie in Sibiu ? (zona de case, Piata Cluj, daca conteaza)

Google nu mi-a spus decit despre RomTelecom (prea scump) si Injoy (TV indisponibil deocamdata).

Mersi ;-)

PostPosted: 26.03.2010 08:12
by ovisopa
Injoy nu au TV in zona aia ? ma mir ca doar au ajuns cu TV (analog si digital) in cartierul Tiglari .. la capatul pamantului :P

RDS din pacate nu cred ca baga la case, si nu stiu nici cat de dezvoltata e infrastructura lor acolo avand in vedere ca nu prea sunt blocuri, probabil nu au fost interesati de acea zona.

Nu cred ca ai prea multe alternative, poate cablu TV de la RCS si DigiMobil pt internet si telefon, de la RDS poate varianta asta ar merge, dar nu stiu ce viteze ai la DigiMobil...

PostPosted: 28.03.2010 17:12
by neagicu
Mersi de raspuns, Ovi.

Cu Injoy am vorbit la telefon si asa am aflat despre faptul ca nu au cablu TV in zona respectiva.

Cit despre RCS/RDS, ai dreptate, cam uitasem de ei: ii gasisem pe Internet dar m-au ametit de cap cu zecile lor de nume si de website-uri si am renuntat. Dar dupa ce mi i-ai recomandat tu, am mai facut o incercare si am reusit sa gasesc ceea ce pare a fi "nodul" principal: rcs-rds.ro, si chiar am gasit o oferta faina de 4 servicii care mai e valabila citeva zile. Ii voi suna sa vad daca toate serviciile sint disponibile in Piata Cluj... si se pare ca problema e aproape rezolvata ;-)

:wave:

DIGI

PostPosted: 12.05.2010 09:16
by avaxboy
RDS baga net, tv, telefon la case prin tehnologia GPON in cartierele Terezian si Turnisor. Isi creeaza premisele introducerii IPTV si HD TV.
Fibra optica intra pana in casa unde se pune echipamentul Huawei EchoLife HG865 in care intra datele de pe fibra cu peste 1 giga pe sec. si apoi ies CATV, 2 TELEFOANE si vreo 3 LAN-uri.

PostPosted: 12.05.2010 09:30
by ovisopa
Nice :D ai si costul abonamentelor ? Sau prin tiglari stii cumva cand ajung? ca am un prieten care tot asteapta sa-si bage net de la RDS, momentan are doar cablu de la ei si vroia sa treaca pe RDS, sa renunte la Asco si la Romtelecom.

PostPosted: 12.05.2010 10:59
by avaxboy
cred ca sunt deja si prin tiglari. tr sa fie pe stalpi niste cutii albe.

serviciile care sunt oferite sunt aceleasi
1 la internet: fiberlink 1 si 2 (28 si 39 lei)
2 la tv: digi cablu analog si digital (3 pachete)
3 la telefon (2 abonamente parca)

in viitorul apropiat (anul asta) se pare ca vor oferi si ceva echipamente si pachete de programe tv in HD care nu se stie cat vor costa iar canalele DIGI.FILM 1 si 2 care acum se vad pe DIGI CABLU se pare ca vor fi de genul filme la cerere (video-on-demand)