SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Istoria Internetului - pe scurt

Ce parere aveti despre oferta de internet din Sibiu. Vom avea o retea metropolitana serioasa?
User avatar
Site Admin
Posts: 1701
Joined: 19.01.2004 12:34
Location: Sibiu, Romania
PostPosted: 19.11.2010 09:04
Am primit azi o poza interesanta in care sunt reprezentate cateva momente importante in istoria internetului :)

Image

http://www.onlinemba.com/blog/history-of-the-internet/
Cauta rapid pe site:
telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice
adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa
cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc
User avatar
Posts: 149
Joined: 31.10.2006 11:17
Location: Sibiu
PostPosted: 20.11.2010 10:21
Ce urmeaza:

Gigantul tehnologic lansează în 2011 softul ce va fi oferit gratuit tuturor producătorilor de televizoare. Va fi practic momentul contopirii calculatorului cu televizorul şi a telecomenzii cu telefonul.
Marile companii de electronice îşi îndreaptă privirile către televiziunea de la Google. Săptămâna aceasta, sud-coreenii de la Samsung au anunţat că vor produce televizoare pentru platforma Google TV şi urmează să le lanseze de la începutul anului viitor. După contractul încheiat cu Sony, acesta ar fi al doilea parteneriat cu o mare companie care produce televizoare. Din câte se pare, în următoarea perioadă există posibilitatea să mai apară parteneriate şi cu alţi mari jucători din această zonă tehnologică.

Lansat pentru început în America, urmând să apară peste aproximativ un an şi în Europa, revoluţia companiei americane în televiziune începe să prindă contur. Ce face Google TV? Îţi pune un computer în televizor şi te ajută să-ţi cauţi repede şi uşor emisiunile preferate, să-ţi programezi filmul la ce oră vrei, să navighezi pe internet sau să-ţi citeşti mailul din faţa telecomenzii.

Foarte important va fi şi pentru evoluţia televiziunii, care ar putea interacţiona spontan cu telespectatorii. Ai putea comenta cu prietenii ceea ce vezi chiar în acel moment la televizor, iar mesajele să apară în direct, pe ecranul TV.

Găseşte instantaneu emisiunea pe care o cauţi

La fel cum majoritatea PC-urilor funcţionează cu Windows, aceste televizoare vor folosi şi ele un sistem de operare, Android. Acest lucru face posibil ca şi telefonul tău să fie integrat în sistem. Un mobil care funcţionează cu sistemul de operare dezvoltat de Google poate fi folosit ca telecomandă. Nu trebuie decât să instalezi o aplicaţie pe care o iei din app store, magazinul virtual, iar touchscreenul are toate comenzile pentru televizor.

O altă aplicaţie revoluţionară este aceea prin care poţi găsi aproape instantaneu o emisiune. De exemplu, dacă a început derby-ul dintre Steaua şi Dinamo şi nu ştii exact pe ce program se difuzează, introduci cuvintele-cheie într-o bară de căutare şi softul te duce direct la transmisiunea respectivă.

În plus, cei care vor în continuare să păstreze şi cablul pentru că o parte dintre posturile preferate nu transmit pe net sau banda e prea mică, îl pot conecta la televizor. Google TV oferă şi această posibilitate.

SURSA: Evenimentul Zilei - Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010

http://www.evz.ro/detalii/stiri/vremuri-istorice-cei-patru-pasi-ai-revolutiei-google-tv-912994.html

Posts: 1
Joined: 07.02.2011 17:56
PostPosted: 07.02.2011 18:00
Cum majoritatea PC-urilor funcţionează cu Windows Xp, aceste televizoare vor folosi şi ele un sistem de operare, Android. Un mobil care funcţionează cu sistemul de operare dezvoltat de Google poate fi folosit ca telecomandă. Nu trebuie decât să instalezi o aplicaţie pe care o iei din app store, magazinul virtual, iar touchscreenul are toate comenzile pentru televizor...

Return to Internet in SIBIU

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron