Page 1 of 1

IPTV in SIBIU

PostPosted: 11.03.2011 00:27
by Dreameson
ce bine ar fi daca am putea folasi STB-ul (Yuxing YX-6916A) la capacitatea lui , pacat ca RDS-ul nu ne lasa :(

sa speram totusi ca se va gasi un baiat inteligent sa ne ajute :)

Re: IPTV in SIBIU

PostPosted: 11.03.2011 13:47
by ovisopa
Si luci si-a luat un receiver IPTV de la RDS, l-au instalat baietii saptamana trecuta. Cred ca lipseau cateva canale (Discovery Travel, HBO ...) nu stiu exact daca a mai rezolvat problema, oricum calitatea e super, ca si la receiverul HD de la RDS.

Pretul este de 10 lei in plus la abonament, care oricum nu e foarte mare avand in vedere ca se ofera un serviciu de calitate prin fibra optica, si-au facut infrastructura chiar si aici la noi "in capu' satului", in cartierul Tiglari, au instalat fibra optica in casa. Lucru mare. Nu ai pierderi de semnal, totul ajunge digital in casa, in aparatul GPON, unde se filtreaza si poti folosii iesirile LAN pt internet si IPTV, iesirile de telefon pt tel. fix si fax, iar iesirea pt cablul coaxial pt televisiunea digitala sau analogica, asta a fost una din cele mai interesante facilitati, poti vedea programele TV si cu un receiver digital (calitate mai mare) si direct conectat la TV (oricate TV-uri fara sa mai platesti ceva in plus).

Romtelecomu (divizia NextGen, ex Injoy, ex Asconet) si-a facut reclama ca ofera fibra optica dar nu stiu daca au cablat si zona noastra, sau in cate zone au tras fibra optica. Diferenta dintre Romtelecom si NextGen, in cazul meu este uriasa, Clar NextGen-ul merge mult mai bine decat ADSL-ul de la romtelecom, au pastrat infrastructura cu cablu de retea care a fost facuta de Asconnet la noi in cartier, acum chiar daca am si RDS si NextGen, folosesc la net doar NextGen, merge foarte foarte bine.

Re: IPTV in SIBIU

PostPosted: 13.10.2011 22:16
by Dreameson
ceva noutati despre IPTV cineva stie mai multe ?? sa ne spuna si noua :)

Re: IPTV in SIBIU

PostPosted: 14.10.2011 17:47
by luciano
Noutati..... am de cateva luni bune IPTV de la RDS si pot spune ca sunt foarte multumit. Calitatea semnalului este foarte buna programe mai multe decat pe receiver HD normal. In mare numai de bine.... deocamdata, nu ar strica mai multe canale HD dar nu e rau nici asa