Page 1 of 1

despre RDS

PostPosted: 02.02.2006 09:22
by bizarre
Grupul utilizatorilor internetului de la rds propune un nou site http://WWW.ERDEESH.NET ..... acolo veti gasi: reclamele audio in format mp3 si mp4 si NOU ... reclame VIDEO .. . .. numai bune de downlodat....
ah.. si era sa uit.. sa nu uitati sa lasati un mesaj de dragoste!!! ;)
cu drag... :sarc:

PostPosted: 16.05.2006 08:32
by Dan Ciprian
iti inteleg dispretul pentru rds ..in cazul in care nu esti multumit de servicile oferite de ei noi iti propunem servicii de internet si date mult mai bune la preturi mult mai mici si viteze mult mai mari .serviciile se adreseaza in special firmelor dar dispunem de pachete de internet is pentru persoane fizice la preturi cu adevarat competitive .

PostPosted: 17.05.2006 14:00
by luciano
Am intrat pe site-ul vostru si nu am gasit nici o oferta de internet.....
Poate nu am intrat eu unde trebui (a little help would be apreciated)
Byez

PostPosted: 17.05.2006 16:27
by Dan Ciprian
deoarece preturile se schimba constant ( dupa cum stii preturile scad din luna in luna la 1mb) si totodata pentru a avea un contact cat mai direct cu clientii nostii am ales sa nu publicam pe site preturile si ofertele noastre

daca imi poti da un e-mail as fii tare bucuros sa-ti trimit ofertele noastre sau daca esti direct interesat poti apela oricand unu din nr . noastre de telefon ..

PostPosted: 28.05.2006 03:22
by bob666
draga Dan Ciprian,

povesti de astea am auzit timp de 7 ani in romania, atata vreme cat nu exista respect pentru client calitatea serviciilor o sa fie indoielnica, si oamenii aia care platesc abonament muncesc pentru bani nu pica din cer.

Se pare ca in tara asta lipseste cu desavarsire respectu fatza de ceilalti concetateni la nivel national, toti pentru unu si fiecare pentru el.

Eu 7 ani am auzit povesti legate de internet si de "oferta noastra", stabilitatea lasa de dorit, suport tehnic, lasa de dorit, respect fatza de client lasa si mai mult de dorit.

In fine eu zic ca mai bine sa va laude altii, stii tu lauda de sine nu miroase a bine.

Numa bine!!!