SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Internet wireless gratuit în Sibiu de la UPC

Ce parere aveti despre oferta de internet din Sibiu. Vom avea o retea metropolitana serioasa?
User avatar
Posts: 149
Joined: 31.10.2006 11:17
Location: Sibiu
PostPosted: 21.06.2007 12:25
Compania UPC România, operator de servicii de televiziune prin cablu şi internet, a anunţat că oferă internet wireless, gratuit, pentru toţi cei care se află în zonele Piaţa Mare, Teatrul Naţional "Radu Stanca" şi Cazarma 90.

Compania a anunţat, printr-un comunicat, că a instalat deja două hotspoturi, pentru ca utilizatorii să navigheze liber pe internet, fără nicio restricţie în zonele respective. Primul pas în lansarea acestui proiect a fost facut în luna mai, când UPC România a oferit internet wireless în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Instalarea hotspoturilor este parte a unui parteneriat între UPC România şi Primăria Sibiu. UPC nu este prima firmă care a oferit acces gratuit la internet, în Sibiu, o altă societate de servicii electronice oferind internet wireless în Piaţa Mică, pe parcursul Festivalului de Film Transilvania TIFF 2007. UPC România a pătruns în Sibiu abia la începutul acestei primăveri, când a lansat serviciile de internet şi telefonie în cartierul Valea Aurie şi în zona Mihai Viteazu. De când a intrat pe piaţa românească, în 1992, UPC a investit peste 500 de milioane dolari, devenind astfel cel mai mare investitor american din ţară.

„Suntem încântaţi să lansăm şi în Sibiu serviciile de internet de mare viteză şi telefonie digitală fixă”, Raluca Milin, director de marketing şi vânzări al UPC România.

Oferta UPC include până la 10 Mbps viteză de acces la internet, convorbiri gratuite, nelimitate în reţeaua companiei. Compania susţine că oferă cea mai mare viteză de acces la internet pentru segmentul rezidenţial. UPC România are trei tipuri de abonamente, Standard – 1 Mbps viteză download internet, 50 Mbps viteză metropolitan, Plus – 4 Mbps kbps viteză download internet, 50 Mbps viteză metropolitan şi Ultra – 10 Mbps kbps viteză download internet, 50 Mbps viteză metropolitan. UPC România este este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţară. Reţelele UPC România deservesc, în prezent, peste 1.400.000 clienţi din aproximativ 200 oraşe. UPC Romania este afiliată la Liberty Global, Inc, unul dintre liderii industriei mondiale de comunicaţii prin cablu, care oferă servicii video, voce şi acces la internet, pentru a conecta cei 16 milioane de clienţi la lumea informaţiei, a comunicării şi divertismentului, precizează compania în comunicat. Liberty Global, Inc. are reţele de comunicaţii în banda largă în 17 ţări, în principal în Europa, Japonia, Chile şi Australia. Liberty Global, Inc. deţine acţiuni în companii de distribuţie de programe şi conţinut media, cum sunt Jupiter TV în Japonia şi Chellomedia în Europa.


“UPC Romania ofera internet wireless, gratuit, pentru locuitorii din Sibiu si pentru vizitatorii care vin sa cunoasca orasul declarat Capitala Culturala Europana in 2007”, arată compania în comunicat.

SURSA: Ziarul de Sibiu - 21.06.2007
Attachments
banner_static_284x60.jpg
banner_static_284x60.jpg (2.73 KiB) Viewed 7138 times

Posts: 4
Joined: 19.11.2007 12:35
PostPosted: 27.11.2007 15:06
Si cum... n-am abuzat nimeni pana acum de hotspoturile celor de la UPC? :))
www.jurnalweb.ro Creeaza-ti blogul online.
www.uhost.ro Hosting cu plata, calitate Premium.
www.discuta.ro Creaza-ti simplu forumul tau.

Return to Internet in SIBIU

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests