Inca nu am ajuns sa vad toate filmuletele, dar m-am cam enervat
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=1 ... fecaa1a14a
No Comment... da ' pe banii nostrii
15 posts
• Page 1 of 1
We will always be so much more human than we wish to be...
|
|
Mda.... sa multumim Ministerului Turismului pt "reclama"...... multumita lor, operatorii din turism o sa piarda o gramada de bani(ca sa nu mai vorbim de imagine). Daca il lasau pe om sa se plimbe singur, probabil ca iesea mult mai bine. De acum inainte cred ca o sa fim multumiti sa vedem ca oamenii ministerului o sa ia banii fara sa faca nimic.... ca e dezastru daca fac ceva
Uite si blog-ul , invadat de mesaje de la romani: http://anthony-bourdain-blog.travelchan ... pened.html |
|
Mie mi se pare facut cu rea-vointa din partea lui.
Plus ca isi ia un rus ca ghid. Plus ca tot ce il interesa la Bran er how much si ca daca Dracula nu a stat acolo, trebuie sa il dea mai ieftin. Cheful de Haloween a fost chiar naspa. Mancarea i-a placut. Logic. Si ala s-am imbatat ca porcu. Cred ca nu a vrut sa vada si ce e bun si frumos. NU A VRUT. Putea veni in Transilvania. We will always be so much more human than we wish to be...
|
|
Faza ca si-a luat un rus ca si ghid: total nepotrivit, dovada a totalei lipse de cultura... tipic american. Asta i-au represat pe blog chiar si fanii americani.
Foarte prost au iesit fazele regizate de ai nostrii..... respectiv restaurantul ala din bucuresti, petrecerea de haloween, copilul care parlea porcul in custum national. Probabil, ca s-au gandit ca tot ce stiu americanii e despre Dracula. Dar totusi, daca merg eu in USA, ma duc sa manac mancare romaneasca sau frantzuzeasca pe acolo, sau sa sarbatoresc petreceri in stil romanesc?... mare prostie din aprtea lor Chestia ca, castelul e de vanzare i-a spus-o tot rusul..... din cate am vazut mai inainte. In schimb i-au placut micii si ciorbele din cele mai jegoase bombe pe care le-a gasit. |
|
mda... a uitat sa filmeze traiseistele, tirurile turcesti, aurolacii si tiganii. dar mai are timp. Tipic american. Faza in care explica cum ca Bucurestiul a fost cucerit de Romani e tare, ca si aceea in care localizeaza Maramuresul in Transilvania...
|
|
am luat si eu de pe net emisiunea. Nasol de tot (mai ales daca ne gandim ca tot noi am platit pentru asta din cate am inteles). Pana acum ma uitam la emisiunile lui.
...... Cea mai bună metodă de a-l face pe Dumnezeu să râdă este să-i povesteşti planurile tale de viitor.
|
|
Am vazut si eu emisiunea, insa mi s-a parut distractiva, mai ales a doua parte. Cred ca ceea ce a cautat omul a fost ineditul, specificul local; i-au placut micii si ciorba de burta dintr-o bodega, sa se dea cu carutza si cu Dacia, sa asiste la taierea porcului si petrecerea de dupa. Asta a cautat, si cred ca daca-l lasau de capul lui si nu se implica Ministerul Turismului iesea mai bine (vezi tiganimea si birocratia din Bucuresti, si petrecerea aia kitschoasa de Halloween). Singurul lucru ce i-l reprosez lui Bourdain a fost proasta alegere a ghidului rus, pe langa ca a fost habarnist mi s-a parut ca emisiunea a fost in egala masura despre Romania cat despre Zamir.
I-am citit si prin blog si una peste alta omul mi se pare destul de onest... |
|
N-am stat sa ma uit la tot... nu mi se par educative... ok, nu m-am uitat la tot ptr ca e o modalitate tampita de ati bate joc de o tara care nu e ca monstruasa SUA.
Si mai destepti, cei din Minister... ah.... petro-liberalii astia... God shave the Queen! (n.r. pe Tariceanu) Enjoy the silence
|
|
Da ma asta suntem ce sa facem?nu putem vopsi gardul pt k un turist dak vine in tara vede exact ce se vede si in emisiunea asta, avem treburi bune si treburi rele, trebuie sa privim umpic si partea asta negativa k sa ne rusinam si sa o imbunatatim pe viitor nu?
|
|
Gas, nu e chiar asa. In acelasi mod, ne putem duce si noi in SUA, sa vizitam cateva ghetouri de pe acolo, mancam la cel mai jegos fast food si spunem ca "asta e America". Din Bucuresti pana in Maramures putea sa viziteze o gramada de orase si avea ce filma (brasov, sighisoara, tg mures samd)
Din fericire, lui i-au placut aceste bodegi.... si le-a prezentat intr-o lumina favorabila. Ce a enervat pe toata lumea: kitch-ul |
|
Da, asa-i Gas, suntem noi mai saraci, mai prapaditi, cu tara in paragina, dar deja ma plictisesc reportajele astea...
Enjoy the silence
|
|
Nu stiu voi cum sunteti sincer dar eu is oripilat de multe chestii din tara asta, Sibiul mie cel mai drag si cred k dak ar fi sa plec undeva din Sibiu atunci as trece granita cu siguranta... adik nus eu genul patriot... si nu din cauza k nu am avea o tara frumoasa , ci din cauza societatii prost crescute si pline de noroi si mizerii birocratice. Sunt constient k nicaieri nu umbla cainii cu covrigii in coada dar sunt sigur k in vest nui atata debandada k la noi. Cat despre tipii astia cu emisiunea eu cred k sau gandit sa faca si un documentar in care sa arete k "ii bine si asa rau" nu cum fac multi documentare in care filmeaza 2 turnuri 3 strazi curate luna 4 restaurante d lux si nu stiu ce nunta d fitze si zice k asa arata Romania, eu cel putin asa am vazut ideea asta lor si nu mi sa parut k sar fi simtit chiar atat d prost pt k au tras tare cu TUIK si au mancat mancare romaneasca care din cate observ lea fost p plac .
|
|
Problema noastra in general este ca ne place sa ne aratam cu degetul. Sa ne spalam rufele murdare in public. Si alte tari cu "prestigiu mondial" isi au problemele lor, numai ca nu le striga in gura mare, si nu strainilor. Noua ne place sa ne ridicam fustele in cap. Asta este.
|
|
GAS, o parere mai mult sau mai putin subiectiva de-a mea: e misto in strainatate si intradevar e frumos... dar nu as putea sa traiesc definitiv in alta tara... nu stiu... aici in romania ma simt cel mai bine, cu tot cu partea negativa
Enjoy the silence
|
|
io i`as pune sa muste umpic din bordura.i`as calca pe cap jur
sunt radical si visul meu e sa ajung piR patrat
|
|
15 posts
• Page 1 of 1
Return to SSDD (same shit different day)