SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Modificari la sectiunile de STIRI

www.sibiul.ro s-a nascut nu pentru ca Sibiul nu ar fi avut site-uri de prezentare pe net. S-a nascut pentru ca noi am zis ca putem sa facem ceva mai bun, ca putem sa punem pe net tot ce ne-am dori noi sa gasim despre orasul nostru.
Aici vrem sa ne spui tu ce ai vrea sa gasesti pe site, ce crezi ca ii lipseste...ce iti place si mai ales ce nu iti place.

Ce categorie de stiri cititi regulat ?

Stiri locale.
1
33%
Stiri din muzica si divertiment.
0
No votes
Stiri IT&C.
1
33%
Pana acum nu am citit, dar voi incepe de acum :).
1
33%
Nu citesc stirile de aici, am alte surse de informare.
0
No votes
 
Total votes : 3

User avatar
Site Admin
Posts: 1701
Joined: 19.01.2004 12:34
Location: Sibiu, Romania
PostPosted: 04.03.2004 18:30
Astazi [ 2004.03.04 ] am modificat sectiunile de stiri (Stiri locale, Stiri din muzica si divertisment, Stiri IT&C) de pe site pentru o mai usoara utilizare si navigare intre stiri.

#1. Prima chestie vizibila este schimbarea culorii de background a textului stirii , am pus o culoare mai odihnitoare, mai "usoara" pt ochi.

Image

#2. A doua modificare este adaugarea listei cu stirile din ziua curenta, pt stirile locale, si lista cu arhiva stirilor la stiri IT&C si stiri din domeniul muzicii.

Image

Iar pentru cei care nu au folosit sau nu stiau de celelalte optiuni o sa fac un scurt rezumat acum :)

Daca credeti ca stirea este interesanta pentru un prieten sau o cunostinta puteti face click pe link-ul "Trimite stirea unui prieten !" , o noua pagina se va deschide unde va trebui sa scrieti numele si adresa expeditorului si a destinatarului, iar apoi apasati butonul "Trimite" pentru a trimite un email la adresa scrisa in campul destinatar .

Link-ul din partea dreapta este cel pentru a tiparii stirea, daca ati fi dat "Print" din meniul browserului la imprimanta va iesii toata pagina inclusiv meniurile din stanga si din dreapta. Apasand pe link-ul "Tipareste aceasta stire" o noua pagina se va deschide doar cu textul stirii fara alte parti din site (meniuri, poze, etc.), automat se va actiona si functia Print a browserului care va deschide fereastra de tiparire, un click pe ok si stirea va fi tiparita ;), asta in cazul in care aveti o imprimanta instalata, iar daca nu aveti una .. atunci povestea e mai lunga :twisted: ..

Image

Link-urile de navigare intre stiri, link spre stirea anterioara si link spre stirea urmatoare ... nu mai e nevoie de alte explicatii ;)

Image

sper sa fie utile modificarile

see ya

Posts: 36
Joined: 21.02.2004 20:08
PostPosted: 04.03.2004 18:51
:) . Cool .. backgroundul nou e misto si altceva nu am ce spune. Stirile citite de mine sunt referitor la It.
User avatar
Site Admin
Posts: 1701
Joined: 19.01.2004 12:34
Location: Sibiu, Romania
PostPosted: 04.03.2004 19:02
ma bucur ca si tie ti se pare o nuanta mai odihnitoare .. sa vedem si restul utilizatorilor ce parere au :) , iar apropo de stiri IT asta mi se pare tare nasola pt cei de la F-Secure
:arrow: Virusul rãspândit de anti-virus

see ya
User avatar
Posts: 293
Joined: 20.01.2004 01:04
Location: Sibiu
PostPosted: 04.03.2004 21:08
:reading:
Schimbarea backgroundului nu cred ca era necesara...galbenul ales acum nu are nici o legatura vizuala ...cu restul site-ului (mergea daca mai erau si alte elemente din site cu acelasi pigment). Este o idee buna doar in ipoteza ca textul negru e mai usor de citit pe o culoate cat mai deschisa.

In rest, modificarile la stiri sunt bune si duc la o ergonomicitate crescuta.
User avatar
Site Admin
Posts: 1701
Joined: 19.01.2004 12:34
Location: Sibiu, Romania
PostPosted: 05.03.2004 09:38
Intr-adevar culoare nu se mai vede in nici o parte a site-ului dar am vrut neaparat sa fac ceva ca multa lume a zis ca este un pik prea stridenta culoarea si cand te apuci de citit ceva te dor ochii ... am zis sa-i ascult si sa incerc sa modific cate un pik, la stiri IT&C am adaugat culoarea deschisa si la background-ul arhivei de striri, asta de ieri nu de acum dupa ce mi-ai scris mesajul :lol:, am vrut sa vad daca cineva observa diferenta dintre pagini :D

Tu ce parere ai .. daca apare in doua locuri culoarea aia e mai bine asa ??

see ya
Cauta rapid pe site:
telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice
adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa
cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc
User avatar
Posts: 293
Joined: 20.01.2004 01:04
Location: Sibiu
PostPosted: 05.03.2004 12:19
Daca au fost utilizatori care s-au plans de dificultati in citit, atunci e bine ca ai modificat, eu ma refeream d p d v al aspectului general al paginii.

Return to www.sibiul.ro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron