SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Protestez!

Si chiar daca ne laudam orasul suntem cu picioarele pe pamant. Pentru ca uneori lucrurile par sa se miste atat de incet, iar uneori parca nu se misca deloc...
Ce te deranjeaza cel mai tare in Sibiu?

Posts: 3
Joined: 15.09.2010 12:51
PostPosted: 15.09.2010 12:58
Dragi sibieni! Acesta nu este un protest la adresa autorităților din Sibiu, care au aprobat inchiderea unui sens de ieșire din intersecția dintre Blvd. M.Viteazu și Calea Dumbrăvii de mai bine de doi ani.. Nici la adresa ”investitorului” celebru care a ”deschis o poartă spre EUROPA” dar a închis o stradă din orașul bunelor maniere.. NU! Acesta este un protest la adresa voastră, a locuitorilor acestui oraș, care vă așteptați liniștiți rândul să luați parte la unul din frecventele evenimente rutiere care se petrec acolo! Vă mirați oare că accidentele se întâmplă doar acolo unde se suprapun două sensuri de circulație? Pe mine nu mă mai miră nimic.. Poate doar nepăsarea dumneavoastră! Succes în trafic! Și încă ceva.. eu nu mai cred in bunele maniere!
Attachments

Posts: 8
Joined: 15.09.2010 14:21
PostPosted: 15.09.2010 14:26
Pai amicul meu carabulea a rezolvat cazul.i-a dat o masa lui klauzy si ala a inchis ulita.

Posts: 3
Joined: 15.09.2010 12:51
PostPosted: 15.09.2010 14:43
crabulea wrote:Pai amicul meu carabulea a rezolvat cazul.i-a dat o masa lui klauzy si ala a inchis ulita.


In loc de masa putea sa sponsorizeze si el niste locuri de joaca pentru copii. Sibiul arata jalnic din acest punct de vedere..
User avatar
Site Admin
Posts: 1701
Joined: 19.01.2004 12:34
Location: Sibiu, Romania
PostPosted: 16.09.2010 09:13
goodmorning wrote:In loc de masa putea sa sponsorizeze si el niste locuri de joaca pentru copii. Sibiul arata jalnic din acest punct de vedere..
De acord ;)

ai vazut cum s-a si intamplat accidentul? ca la cum stau masinile acum nu cred ca vreuna din masini a incercat sa iasa din giratoriu pe "strada inghesuita", ci mai degraba una iesea de pe strada respectiva si alta masina probabil mergea spre calea dumbravii, directia cimitir.

Probabil locuind in acel bloc cu siguranta vezi multe evenimente rutiere in giratoriu, si cunosti si alte aspecte care eu ca simplu conducator auto nu le cunosc, pe mine personal nu ma deranjeaza prea tare sa ies din giratoriu pe strada cu 2 sensuri, doamne ajuta sa nu se gaseasca vreun destept care nu se asigura sau nu da prioritate venind de pe calea dumbravii, de la Mag. Dumbrava. eu zic ca accidentele se intampla din cauza ca soferii sunt neatenti, nu fiindca s-au inghesuit 2 sensuri pe strada respectiva.

Cu locurile de parcare care e situatia? daca la subsolul cladirii nu au facut suficiente locuri de parcare, fiind o cladire atat de mare cu siguranta va fi o problema destul de serioasa in a gasii un loc de parcare in zona, strada Scoala de Inot e deja plina de masini, singura parcare ar fi la sala transilvania. ( care nu stiu cat de libera e in timpul saptamanii )

PS. ai o priveliste superba din balcon :wink: super zona pt poze :) (dar fara Politie si SMURD in cadru )
Cauta rapid pe site:
telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice
adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa
cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc

Posts: 3
Joined: 15.09.2010 12:51
PostPosted: 16.09.2010 20:14
Intr-un fel ai dreptate.. Dar am mentionat ca majoritatea accidentelor au loc la acea iesire din sensul giratoriu. Inainte de a se inchide strada, situatia nu statea chiar asa..

Majoritatea accidentelor nu sunt foarte grave, dar la ultimul (cel din imagine) o pasagera a avut nevoie de ingrijiri medicale. Parea sa fie destul de lovita..

A mai fost un accident puternic tot acolo acum un an. Imi aduc aminte cum ”vinovatul”, lovit in portiera de pe partea sa si in stare de semicunostinta, lua pumni in cap, prin geamul spart, de la taximetristul care a intrat cu masina in el..

Pot sa mai spun ca vad multe chestii ciudate de pe geam.. desi nu stau foarte mult acasa. De exemplu am vazut cum Politia Rutiera amendeaza doar soferii cu masini normale. Cei mai ”dotati” sunt pur si simplu IGNORATI!!

Va mai povestesc si alte chestii daca sunteti interesati..

PS: Locuri de parcare nu stiu daca sunt la subsol. Daca sunt oricum sunt insuficiente pentru cate etaje va avea cladirea. Mai ales ca langa este si un Hotel care nu este dat inca in folosinta. Probabil ca se va intampla la fel ca la Golden Tulip, unde alt ”intreprinzator” si-a facut parcare rezervata pe Scoala de Inot...
User avatar
Posts: 149
Joined: 19.02.2011 20:28
PostPosted: 27.02.2011 13:43
Nimic nu imi convine de ce nu avem nici noi mai multe magazine PROTESTEZ nu mai suport magazinul Dumbrava ar trebui renovat cu totul si imbracat in sticla ar fii mai de efect si p-sar potrivi cu ramada si cu ibis asa e ca nuca in perete.Si de ce atatatea gropi in oras. :D :lol: 8)
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 27.02.2011 21:36
ce treaba are magazinul cu tema topicului? :)) hai ca esti haios. Noi forumisti de pe acest forum obisnuim sa ne intalnim din cand in cand la asa numitele forum meet-uri, as fi tare curios sa te cunosc face to face la urmatorum forum meet, imi pari tare amuzant :)
User avatar
Posts: 149
Joined: 19.02.2011 20:28
PostPosted: 28.02.2011 17:50
nu am vazut forumul am gresit dar mai greseste omul si asa sunt eu ma fac placut tot timpul poate cu timpul la acele adunari o sa particip si eu nici o problema sunt o fire sociabila 8)

Return to Asta nu...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests