SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Sibiu oras european

Pentru tot ce am vrea sa scriem pe forum despre Sibiu si nu se incadreaza la "Mi-as dori" sau "Asta nu", de acum avem acesta categorie

Posts: 39
Joined: 28.04.2011 09:23
PostPosted: 04.05.2011 16:19
o ce gura are parizianul asta dapai ce va avea ?ce iati facut mai oameni .:)):)):)) este de compatimit. :D :P lasa sa-ti faca si el felu.
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 04.05.2011 20:50
ce sa aiba: febra musculara la incheietura :))

Posts: 39
Joined: 28.04.2011 09:23
PostPosted: 12.05.2011 11:17
Ceau lome nu am mai avut timp sa scriu.Am fost ocupat cu scoala.Ce se mai intampla ce mai vorbiti?
Eu abea astept sa se faca sambata sa colind toate muzeele din sibiu.:):) abea astept.....
Mie imi place tot mai mult sibiul si vad ca incepe sa se repare ce trebuie si se fac multe investiti.
Asta arata ca iesim din criza sau mai bine zis ca sibiul a iesit din criza sau cum zice boc din recesiune.
Oricum salluty! :P :wink:

Posts: 39
Joined: 28.04.2011 09:23
PostPosted: 21.05.2011 18:24
Eui nu cred ca sibiul este oras european cu asa trotuare si cu asa gropi nu se poate asa ceva.Azi era sa incremenesc cand am vazut pe strada arhivelor si strada piata shiller ce trotuare si ce gropi sunt pe strazile alea nu se poate asa ceva.Trebuie sa se faca neaparat ceva nu se poate asa ceva.
Sibiul nu poate fi oras european cu asa trotuare si cu asa gropi. :x
Attachments

Posts: 39
Joined: 28.04.2011 09:23
PostPosted: 21.05.2011 18:46
http://www.youtube.com/watch?v=CUGTBX2xd0o cand navigam pe net am gasit ceva senzational un oras numit SLATINA poate da lectii sibiului arata senzational si are cea mai frumoasa fantana arteziana uite asa ceva mi-ar place sa vad in piata mare ar arata senzational :P doamne ajuta sa se faca asa ceva si in sibiu .Hai ca poti sibiu sa ai asa o fantana ,minunata. Sa va uitati pana la final e super filmuletu.Pe cel mai frumos l-am pus.Va salut ! :P
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 21.05.2011 22:07
bine ma parizianu :))

Posts: 39
Joined: 28.04.2011 09:23
PostPosted: 27.05.2011 06:46
Nu sunt mai omule parizian cum spune omul ceva rau despre oras cum gata.....sari ca si cocosul.Eu nu vreau sa supar pe nimeni dar ce zic este bine.Trebuia sa se rezolve cateva probleme.De exemplu strazile din centru orasului.Sti tu ceva GAS daca cei de la gaz vor sparge de aceea nu refac trotuarele?Sper sa nu te mai superi pe mn! :D

Posts: 2
Joined: 16.06.2011 10:53
PostPosted: 16.06.2011 11:37
Buna ziua dragi sibieni! Sunt din Focsani, Vrancea, am 19 ani, am terminat un liceu cu profil economic si doresc sa urmez facultatea de informatica din cadrul universitatii Lucian Blaga. As avea nevoie de la dumneavoastra de raspunsuri la cateva intrebari.
1. Am ales aceasta facultate in ciuda faptului ca nu are o reputatie foarte buna in ceea ce priveste calitatea invatarii, a profesorilor, samd. Ceea ce doresc sa stiu este daca se merita sa fac aceasta facultate, mai mult de dragul orasului, de posibilitatile pe care mi le-ar putea oferi acesta!
Vreau sa invat webdesign, sa invat fotografie digitala, si consider ca nu exista alt oras cu o incarcatura vizuala mai mare(din punct de vedere estetic, istoric, cultural, nu din punctul de vedere al numarului de cladiri sau marimea acestora) - as dori sa ma corectati daca gresesc!
Deci, doresc raspuns la prima intrebare si sugestii! Sfaturi Pro - Contra in ceea ce priveste modul meu de abordare!
PS: Nu astept de la Sibiu sa fie un oras plin de lapte si miere, nu am uitat ca face parte dintr-o Romanie nu tocmai demna de laude in care slalomul printre gropi e sport national!
User avatar
Posts: 115
Joined: 15.04.2008 07:31
PostPosted: 16.06.2011 11:52
cate conturi isi mai poate face omu asta?
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 16.06.2011 13:38
Daca te referi la facultatea de inginerie atunci tin sa te dezamagesc, aici la calculatoare nu se invata nici webdesign (nu mai mult decat ai putea tu invata din 2 tutoriale luate de pe net) si nici fotografie digitala (cel mult o sa te puna sa faci un program care aplica niste negative, gradiene asupra unor fotografii, intr-un semestru intreg, atat).
Sibiul nu este o problema, o sa-ti placa asa cum este el cu bune cu rele, o sa trebuiasca doar sa te adaptezi putin facultatii care este una specific romaneasca, unde profesorul tine cu tot dinadinsul sa-ti bage materia cu palnia in cap desi pe tine nu te atrage materia lui si desi poate ca nu-ti va fi de mare folos la finalul facultatii.

La inginerie faci programare en-gros asta presupunand ca ai ceva baze de programare din C/C++/Pascal , nu o sa stea nimeni sa te invete daca nu ai nici o baza, o sa te bage direct in paine cum s-ar zice :) Eu unul am absolvit aceasta facultate si sunt foarte dezamagit de alegerea pe care am facuto.
User avatar
Site Admin
Posts: 1701
Joined: 19.01.2004 12:34
Location: Sibiu, Romania
PostPosted: 16.06.2011 14:23
De acord cu ce spune GAS. Eu am facut Colegiul de Informatica Aplicata, in cadrul aceleasi universitati (doar 3 ani), tot la Inginerie, iar cand am facut prima data html (sa-si spunem webdesign) eu deja invatasem acasa limbajul respectiv, incepand icnet cu notepad .. view source, tutoriale si multe multe posturi pe forumuri. Fotografie digitala NU inveti aici, am avut intr-un semestru o materie de grafica dar fiind clasa de info, faci ce a spus GAS .. adica programe care aplica anumite efecte . Deci pe scurt totul o sa se invarta in jurul unui sau mai multor limbaje de programare, noi am facut C++ (eu personal nu mai stiu nimic din C, si nici nu am prea stiut) faci si Java, faci Asamblare, noi am facut si mecanica :evil: si alte prostii care nu le folosesti in WebDesign - never ever. Sa nu uitam de matematica, un semestru am facut la colegiu, la facultate faci mai mult, dar daca ai terminat Economicu nu cred ca ar trebui sa fie probleme.

Nu stiu daca este vreo specializare in webdesign la Blaga, sau la alte universitati, eu nu vad inca nici un dezavantaj in a face colegiul in locul facultatii (3 vs 5 ani , nu ?) Scapi mai repede si poti incepe un serviciu full-time, daca gasesti si daca ai lucrat destul in timpul liber - repet din facultate nu inveti webdesign, nu inveti photoshop si nici sa faci poze. Astea le inveti lucrand acasa/afara (poze) in timpul liber.

Pt foto, daca exersezi destul de mult in timpul liber si ai talent, te poti inscrie si la un curs organizat de Daniel Baltat, ca sa primesti si o diploma in domeniul foto.

@foca, i-am raspuns pt ca am vazut ca a scris chiar de pe un IP de focsani, nu cred ca e parizianu/alehandro dar nici nu e exclus.
Cauta rapid pe site:
telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice
adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa
cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc
User avatar
Posts: 1741
Joined: 15.04.2007 18:31
Location: Sibiu
PostPosted: 16.06.2011 14:30
cred ca mai degraba jurnalismul sa aiba ceva bazat pe procesare de imagine decat ingineria... nu stiu la economic pe partea de informatica daca nu se face ceva procesare de fotografie si webdesign mai serios, ma interesez si postez aici ce aflu.
User avatar
Posts: 149
Joined: 19.02.2011 20:28
PostPosted: 21.06.2011 06:48
Dragii mei trebuie sa ne luptam sa fie sibiul capitala regiunii sa nu cumva sa fie brasovul.Trebuie sa votam referendumul din 17 iulie.Sibiului ii mai trebuie multe dar are destule ce bv nu le are.Intradevar are mai multi loc dar nu se compara bv cu sb sb este o bijuterie-diamant si bv o roca.Ce nu va mai comvine?Mie nu imi comvine ce urat vb primarul de fotbalul sibian si nu mai suport pe aia de la gaz in centru sibiului a spart aproape toate strazile.Aurevoir :lol:

Posts: 19
Joined: 27.03.2009 12:04
PostPosted: 21.06.2011 17:34
@parizian: Auzi, pe tine te-au dus vreodata mami si tati cu masina pe la Brasov sa vezi care-i treaba? Sau te-ai gandit tu ca pe baza unor fantezii de-ale tale, ar fi frumos sa denigrezi un oras aflat la ani buni inaintea Sibiului din aproape toate punctele de vedere? Sunt sibian get beget, insa nu am putut intelege niciodata aroganta asta prin care ne insusim, de cele mai multe ori nejustificat, titulatura de "cel mai cel" in aproape orice. Este o mentalitate extrem de paguboasa care nu face altceva decat sa ne izoleze de restul lumii si sa ne afunde si mai rau in provincialismul in care ne aflam, iar un oras provincial si izolat in mentalitati nu poate fi niciodata o capitala de nimic.... de cat poate din astea virtuale, vremelnice si iluzorii gen Capitala culturala, a bunelor maniere, a mersului pe jos... sau mai stiu eu a ce... Hai sa revenim cu picioarele pe pamant. Ne convine sau nu, Clujul, Brasovul si Timisoara sunt metropolele Transilvaniei si vor ramane asa pt multa vreme. Sibiul vine din pacate in esicherul al 2-lea, cu toate ca (si aici ii dau dreptate lui parizian) este o bijuterie de oras, primita in dar,ce-i drept, de la niste stramosi cu care noi nu prea avem vreo legatura, dar asta e... le multumim pentru mostenire. Tot ce putem face este sa speram ca totata tevatura asta cu regiunile nu e dacat o mascarada, o fumigena marca lui "The Great Leader" cu care ne-am obisnuit deja.... altfel, din pacate, nu avem nici o sansa, iar orasul va avea numai de pierdut de pe chestia asta.
Vorbeati de referendum?... absolut inutil dupa parerea mea... Din cate cunosc eu constitutia, orice referendum pentru a fi validat are nevoie de prezenta la vot de 50%+1. Mi-e greu sa cred ca s-ar mobiliza jumatate din locuitorii judetului (ATENTIE ! ai judetului deci si cei la sate) pentru a valida acest referendum. Si chiar daca s-ar intampla minunea.. rezultatul s-ar cunoaste de pe acum: 99.9% impotriva... asa, si? Astfel de decizii sunt politice si se iau la nivel national, iar din pacate pt. politica s-a votat acum 3, respectiv 4 ani. Acum stam si suportam consecintele .. bune, rele, care or fi ele... poate asa vom vota mai bine la urmatoarele.. cine stie?
V-am salutat si sa auzim numai de bine.
User avatar
Posts: 149
Joined: 19.02.2011 20:28
PostPosted: 22.06.2011 05:49
Pai acum recunosc am neamuri la bv si este frumos brasovul nu atat de frumos ca sb dar este cu mult mai dezvoltat.Mall-uri,patinoar cu dimensiuni olimpice,baza sportiva tiriac,un teatru mare,opera,filarmonica mare si plus comercial sta super bine la bv se tot deschid magazine pe corso ca asa zic ei si la noi pe corso se tot desfinteaza ei au magazinul ala care a fost ca dumbrava acum se num Star chiar doar pt staruri .Mai ales cum arata poaiana brasov jos palaraia.Dar arena platos e mai atractiva.ciuda sal :P
PreviousNext

Return to Zi de zi in Sibiu

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron