Clipul Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007
23 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
Am citit despre noul clip Sibiu Capitala culturala europeana insa nu l-a vazut inca. Poate cineva sa a indrue spre un site unde il pot gasi?
|
|
fa un search pe youtube.com la: sibiu cultural presentation
|
|
Am gasit filmul .. il puteti vedea aici pe forum
Mie imi place, sunt curios cine la facut Aveti vreo idee ? |
|
super filmul...
chiar sunt curios cine l-a facut ... felicitari oricum pentru firma responsabila pentru producerea acestui clip. Cea mai bună metodă de a-l face pe Dumnezeu să râdă este să-i povesteşti planurile tale de viitor.
|
|
superb clip... superba prezentare
Un barbat fuge dupa o femeie pana cand il prinde ea...
|
|
E dragut clipul. Putea fi si mai bun... in sensul ca arata prea putin despre sibiu, si parca promoveaza prea mult arta greceasca si italiana mai mult decat cea romaneasca sau saseasca. In fine... sper sa vina inca un clip de la producatori cu mai multe imagini din sibiu... in rest, calitatea clipului e super!
|
|
sincer prima mea reactie a fost "prea scurt". Dar bine facut . Ai dreptate totusi ca puteau sa accentueze mult mai mult imagini cu sibiul.
Cea mai bună metodă de a-l face pe Dumnezeu să râdă este să-i povesteşti planurile tale de viitor.
|
|
Scurt pentru ca va fi difuzat pe programe cum e travel channel si National Geographic, unde un minut de publicitate nu costa la fel cu un minut pe protv
|
|
Cititi articolul intreg la adresa : "NORMAL. SIBIU." |
|
Au ales o metoda destul de indrazneata, au ales sa socheze. Sa vedem ce vor castiga prin asta. No risc No fun. Oricum nu e imaginea mea despre Sibiu. Poate va tine, insa nu bag mana in foc. In orice caz iese in evidenta intre reclame..........
|
|
Am vizionat videoclipul...mmmDragut dar nu vi se pare ca e un pic cam creepy?
|
|
Salut,
Dupa ce mi-am prins urechile in tastatura computerului, am gasit pana la urma ceea ce cautam: Clipul!!! Pentru doritori il pot descarca de la urmatoarea adresa: http://www.media-ad.ro/show_video.php?videoId=276 Imi pare rau ca in acest clip nu sunt prezentate mai multe imagini cu subiectul principal...Sibiul. Astept clipurile urmatoare. Poate se mai repara ceva. Bye![/url] |
|
l-am gasit si noi putin mai sus
dar nu strica un alt url Cea mai bună metodă de a-l face pe Dumnezeu să râdă este să-i povesteşti planurile tale de viitor.
|
|
Zilele acestea se filmeaza in Sibiu si imprejurimi inca un clip pentru Capitala Culturala Europeana 2007. De data aceasta clipul va avea doua minute si va prezenta orasul Sibiu si imprejurimile sale, intr-o maniera...GAV.
Alin Patru http://www.sibiunews.ro |
|
Clipul e O.K, dar nu e ceva tare fain, sincer noi 2 ne asteptam la ceva foarte frumos!
Clipul nu arata destule din sibiu, si parc e trist. Alles Alles Gute wünschen wir euch! Alexa und Mathyas |
|
23 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
Return to Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007