Glumeam
Chiar am vrea sa ne dati o mana de ajutor prin a ne spune ce ati vrea sa gasiti in noul sibiul.ro, ce credeti ca ii lipseste acum .... nu stiu, tot ce va trece prin cap. Spune-ne ce te atrage la alte site-uri (chiar daca nu au legatura cu sibiul) pentru ca de data asta vrem sa-l facem bine.
Cine ne cunoaste ... stie ca site-ul a fost facut mai din hobby , mai ca sa-si testeze lil' bro (ovi) skills-urile in ale webdesignului . In timp a devenit putin altceva (pentru ca intre timp s-a dovedit ca webdesignul nu mai e doar un hobby si ca se poate manca o paine din asta) si sibiul.ro insemna ceva mai mult pentru noi. Nu mai era doar un alt site facut de noi era "site-ul" ... era portofoliul nostru si este site-ul cu , care noi ne mandrim cel mai mult.
Si pentru ca http://www.sibiul.ro este cel mai important site pentru noi am decis ca nu mai putem pune alte proiecte inaintea lui si speram ca in curand va fi gata versiunea 2.
Acum ca v-am spus o mica poveste .... va las pe voi sa va exprimati.... puneti in scris tot ce va trece prin cap (legat de noul sibiul.ro

PS. suntem constienti ca nu o sa putem multumi pe toata lumea (dar vom face tot posibilul)