SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Galerie foto din Gradina Zoologica Sibiu

www.sibiul.ro s-a nascut nu pentru ca Sibiul nu ar fi avut site-uri de prezentare pe net. S-a nascut pentru ca noi am zis ca putem sa facem ceva mai bun, ca putem sa punem pe net tot ce ne-am dori noi sa gasim despre orasul nostru.
Aici vrem sa ne spui tu ce ai vrea sa gasesti pe site, ce crezi ca ii lipseste...ce iti place si mai ales ce nu iti place.

User avatar
Site Admin
Posts: 1701
Joined: 19.01.2004 12:34
Location: Sibiu, Romania
PostPosted: 05.05.2004 14:39
In ultimele zile am adunat cele mai bune poze din Gradina Zoologica Sibiu si am creat un nou album in Galeria foto, de azi puteti vedea pozele din noul album, accesand meniul din stanga al site-ului http://www.sibiul.ro ... la categoria Galerie Foto am adaugat "ZOO Sibiu".

In album gasiti deocamdata 52 de poze , cateva fotografii pentru fiecare specie. Sper sa gasesc si o brosura sau putina documentatie despre acele animale ca sa pot completa campul "Descriere" care apare la fiecare poza, daca este cineva care stie de unde pot face rost de mai multe informatii .. :help: pls da'ti un reply la mesajul meu .

Acum astept parerile voastre despre album , daca gasiti ceva in neregula ..v reo greseala ... orice BUG :oops: ... scrieti un mesaj aici :wink: .

see ya all
Attachments
tigru.jpg
Tigrul
tigru.jpg (32.36 KiB) Viewed 22311 times
corbul.jpg
Corbul
corbul.jpg (27.89 KiB) Viewed 22311 times
barza.jpg
Barza
barza.jpg (48.64 KiB) Viewed 22311 times
User avatar
Posts: 293
Joined: 20.01.2004 01:04
Location: Sibiu
PostPosted: 06.05.2004 08:17
in primul rand , felicitari, pozele au iesit bine..pacat ca gradina este destul de prost intretinuta in realitate.
informatii despre animale le gasesti pe sfantul internet :P sau daca vrei succint , iti recomand un Atlas Zoologic , in care zice la fiecare specie 4-5 randuri
(cred ca mai il am pe undeva daca te intereseaza)
User avatar
Posts: 23
Joined: 25.03.2004 10:32
Location: Sibiu
PostPosted: 06.05.2004 10:39
Faine exemplare, dar si eu subscriu ca ai facut o treaba foarte buna avand in vedere cum e intretinuta gradina ZOO :( . nu am apucat sa vad decat ce ai pus pe pagina asta si uite aici niste link-uri despre ele.

http://home.globalcrossing.net/~brendel/tiger.html
http://animaldiversity.ummz.umich.edu/s ... corax.html
http://www.birdguides.com/html/vidlib/s ... iconia.htm

daca am timp fac niste traduceri in romana de la fiecare k sa mearga mai repede.

frumoasa initiativa.

P.S. fa o structura tabelara generala despre cum ai vrea informatiile sa le bagi. ex. habitat natural, caracteristici, categorie, hrana, raspandire, etc. si poate punem toti umarul ca uite asa mai invatam si noi ceva :wink:
A person who aims at nothing is sure to hit it.
-Anon.
User avatar
Site Admin
Posts: 1701
Joined: 19.01.2004 12:34
Location: Sibiu, Romania
PostPosted: 06.05.2004 12:48
Anul trecut cand am fost in ZOO mirosea ingrozitor dar acum cand am fost in zona cu lupii ( locul unde mirosul este cel mai puternic ) parca nu mai era chiar asa de tare mirosul .. oricum asta nu inseamna ca treaba e ok , ce m-am deranjat foarte tare a fost cosul de gunoi de la intrarea in Gradina Zoologica dar nu intrarea de langa lac ci cea de sus unde stau tejghelele alea cu ochelari si tot felul de briz briz'uri .. pacat ca nu am facut o poza sa vada si cei care nu au ajuns inca prin dumbrava, cosul era super plin iar o jumate de metru in jurul cosului erau alte deseuri care nu incapeau in cos. Sunt tare curios cine se ocupa de curatenie in zona aia.

Problema curateniei am vazut-o doar acolo sus , jos pe cararile din gradina Zoologica eu sincer nu am vazut hartii sau alte prostii aruncate pe jos.

Dupa parerea mea trebuie lucrat mult la custile animalelor care sunt petecite de 'nspe ori ... ca la romani ... punem o teava ... sau legam o plasa , oricum eu cred si sper ca lucrurile merg spre bine, chiar daca se misca mai incet . Am gasit in arhiva stirilor ceva legat de Gradina Zoologica si primarul Johanis (primar care va primii votul meu si al prietenilor mei .. nu pt ce a spus dar pt ce a facut in ultmii ani pt Sibiu :wink: ) . Cititi articolul de la adresa http://www.sibiul.ro/stirile.php?id=2894 pt a vedea 2 din proiectele primarului pt 2005.

Tully >> mersi de linkuri ;)
In legatura cu descrierea eu ma gandeam la ceva simplu cateva vorbe sa intre in casuta aia de descriere dar daca se mai arata cineva interesat de acest aspect pot sa modific sa incapa o descriere mai lunga si sa arate si frumos :), eu sincer nu am timp sa ma apuc de tradus o descriere a unui animal :( .

see ya
User avatar
Posts: 593
Joined: 30.01.2004 10:43
PostPosted: 07.05.2004 08:25
poza mea unde este?
TOT IO!!!

Return to www.sibiul.ro

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests