Speram ca nu se vor aseza pe webcam-uri niste pasarele, sa-si faca cuib!
Sau poate si-au facut deja.
webcam
22 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Alegerea in toate, acesta a fost flagelul intregii mele existente!
|
|
Pentru fipe 81: Pe ecran se transmite dvd-ul care e scos si la vanzare cu Sibiu.
Pentru dreamwind : nu ne "stereotipizam singuri". Eu nu am spus ca nu merg camerele totdeauna, ca e mereu la fel, ca se intampla in mod obisnuit, ca e intrat in banalitate, dar asa e la noi in frumoasa patrie, asta e mentalitatea si modul de a face ceva, nu puteau merge camerele de rev....hai sa ne gandim. Si tudor_x are dreptate , cateodata cea din turnul sfatului nu merge. |
|
DAR UNDE ATI SPUS CA SUNT WEBCAMURILE ASTEA? SA STIU SA MA DUC CU PRASTIA!:)
Mintiile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintiile reduse ii discuta pe altii!
G I G E L I T A T E A |
|
Si iata k a mai aparut una, in interiorul pavilionului, cu privirea patinoarului!
|
|
Yuppie, acum pot vedea si eu inauntru fara sa va mai stresses pe "Hobby" cu intrebari stupide!
We will always be so much more human than we wish to be...
|
|
Yuppie, acum pot vedea si eu inauntru fara sa va mai stresses pe "Hobby" cu intrebari stupide!
We will always be so much more human than we wish to be...
|
|
Parerea mea e ca ar mai trebui imprastiate prin oras, nu tinute inghesuite 5 camere in Piata Mare&Mica (dintre care vreo 2 dau niste imagini intunecate cand se insereaza si aia de la patinoar ma lasa rece).
... Aia de la patinoar sa fie mutata neaparat !!! La Catedrala Ortodoxa, de exemplu. |
|
22 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2