Ce melodie s-a auzit in timpul artificiilor din 01.01.2007 ?
24 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
Stie cineva sa-mi spuna ce melodie a fost pe fundal cand explodau artificiile in piata mare in 1 ianuarie? va roooog
|
|
Posteaza-ti adresa de mail si poate cine stie.....primesi cadou niste mp3-uri cu muzica de la artificii.No BS.
Cristian Radu - coordonator Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007 |
|
Daca se poate nu as putea primii si eu melodiile de pe perioada artificiilor de pe centru la revelion ,va rog frumos daca pote se ma ajute cineva cu asta sau macar un nume de formatie s-ar pute sa afisati pe forum ???
Eu , jur, am cautat in continuu timp de 5 zile si nimik , nici un rezultat poate stiiti voi ? ![]()
|
|
oare ar fi prea deplasat daca as alatura si adresa mea de mail celor care vor melodiile ? 8-| ioana_olariu@yahoo.com sau daca nu se poate asa, atunci poate varianta lui warangel_2 cu denumirea formatiilor si melodiilor....multam
|
|
eu am trimis un email azi si poate pana luni primesc si un raspuns
![]() va anunt aici in caz ca aflu ceva. |
|
Domnule Sopa,
Sunt sibianca stabilita in Cluj. Am fost cu familia in 31.12.2006 si 01 .01.2007 la evenimentele din Sibiu. Pentru noi a fost extraordinar. Ne-am intors la Cluj cu o multime de poze (mai putin artistice, recunosc!) si cu speranta ca ne vom reintoarce in cel mai scurt timp. Poate in februarie cind sunt invitatii artistii de la Scala din Milano. Urmarim , pe internet, tot ce se intimpla (chiar si pe web cam). Felicitari primarului, felicitari sibienilor si felicitari d-voastra pentru pozele postate. Daca se poate am dori si noi "coloana sonora" a artficiilor din 31 si (sau) muzica din spectacolul pirotehnic din 01.01. Adresa de e-mail : puscas61@yahoo.com. Succes echipei in realizarea programului sibiu2007 ! |
|
Salutare! Daca nu te superi si eu as vrea melodia din timpul artificiilor, te rog, daca se poate. Merci anticipat
![]() adresa mea de mail si mess e alexandru_sb_ro@yahoo.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ce facem acum? ne punem toti mailurile pe forum? lasati-l pe om sa anunte aici daca afla ce melodie era... sper sa anunte
---------> Ce merita. Despre lucruri ce merita. Sau nu.
|
|
mersi tudor
![]() pt restu : aveti rabdare, daca o sa aflu ce melodie era, sigur o sa scriu ceva pe forum. Cauta rapid pe site: telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc |
|
dupa parearea mea si dupa multe cautari cea mai apropiata versiune la ce am auzit in piata mare este Rob D - Clubbed To Death - matrix soundtrack...orcium astept si alte variante...dar vreau melodia din timpul artificiilor
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Slava Cerului!!!angel01: ![]() ![]() Am primit melodiile, adica 2, dar sunt format mp3 si nu pot sa le pun pe forum, sorry, dar stati linistiti i-am trimis un e-mail lui ovi si o sa i le dau lui sa le pune el pe forum. Sunt super, mi-au adus aminte cu multa placere de extraordinarul spectacol din piata! A fost tare super! Sper ca anul acesta sa ne mai bucuram de asa ceva! PS Nu pot sa nu-i multumesc acum si aici lui Andy cel care mi-a trimis melodiile. Multumesc mult Andy! |
|
eu le am melodiile deja si sunt innebunita..faptul ca imi aminteste de clipe minunate traite pe melodiile astea...super fain ! chiar fain ! mersi mult alex! un cadou mega frumos de ziua mea.. te pup alex
Un barbat fuge dupa o femeie pana cand il prinde ea...
|
|
Mersi alex pt melodii, le-am pus acum pe forum sa le puteti descarca :
Muzica Artificii Sibiu 2007 - Track 1 ( 1,80 MB ) Muzica Artificii Sibiu 2007 - Track 2 ( 3MB ) Last edited by ovisopa on 21.12.2007 09:36, edited 1 time in total.
|
|
Ms foarte mult , ne-ai salvat pe toti de la cautari nesfasite
![]() Esti eroul nostru ! ![]() ![]() ![]() |
|
24 posts
• Page 1 of 2 • 1, 2
Return to Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007