SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING

Case de schimb valutar de care sa va feriti !!!

Si chiar daca ne laudam orasul suntem cu picioarele pe pamant. Pentru ca uneori lucrurile par sa se miste atat de incet, iar uneori parca nu se misca deloc...
Ce te deranjeaza cel mai tare in Sibiu?
Site Admin
PostPosted: 22.08.2007 07:47
Azi am adaugat un articol pe site legat de casele de schimb valutar si reclamatiile care au crescut in ultimele 2 saptamani, am zis sa fac un nou topic pe tema asta si sa punem o lista cu toate casele de schimb valutar care percemp comision (mare).

Acum vreo 2 saptamani am luat si eu teapa , pentru prima data la o casa de schimb valutar. Greseala mea a fost graba :( Ma astepta cineva sa-i dau niste bani, am intarziat putin la intalnire si am gasit o singura casa de schimb valutar in zona garii, am intrat rapid fara sa ma gandesc ca au comision i-am dat banii si cand am vazut chitanta am facut ochii mari :shock: , m-am uitat pe panoul unde era afisat cursul si am vazut comision 16 %. Pe scurt la 100 Euro schimbati in lei am pierdut 50 lei fata de alte case de schimb valutar.

O sa incep eu lista:

In piata garii, colt cu strada uzinei - 16% comision (nu mai stiu numele dar cand ajung prin zona o sa fac o poza)
Image

PS. Morala: Oricat de tare te grabesti verifica si comisionul perceput de casa de schimb.
PostPosted: 22.08.2007 09:57
pe calea dumbravii colt cu milea (langa simba)
PostPosted: 22.08.2007 10:16
la aia d la gara acum 1 an mam ars si eu pt k era afisat comisionu undeva ascuns d nici nu lam vazut si uite asa am ramas fara vreun milion si ceva :banghead:
PostPosted: 22.08.2007 11:23
banii se schimba la banca!
chair si casele de schimb care pretind ca nu percep comision, cu siguranta au comisionul inclus in pretul de vanzare ori de cumparare, dar romanul e atat de batut in cap odata ce are banetu` in bracinar!!! ca si cand daca ai un ban in buzunar.....esti afacerist!
vai de euroiiiii nostri, ma rog, ai lor...afaceristilor!!!
Mintiile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintiile reduse ii discuta pe altii!

G I G E L I T A T E A
Site Admin
PostPosted: 22.08.2007 12:13
Eu tot timpul schimb la case de schimb valutar, de obicei la cea de sub clubul Chicago (Alba Iulia) sau pe centru undeva pe langa pacea. Nu am mai avut niciodata problema asta pt ca de fiecare data verificam comisionu. Problema acum a fost ca eram f grabit :( Iar la BRD'u de la gara nu puteam merge pt ca mi-am pierdut buletinul .... OOOPPSSSS
Cauta rapid pe site:
telefon brukenthal pt. a gasi rapid nr. de tel. al unei institutii, firme, sau obiective turistice
adresa brukenthal exact ca pt telefon doar ca o sa gasiti adresa
cod postal balcescu pentru a gasi codul postal al unei strazi din sibiu sau medias. Folositi doar numele (sau o parte) fara Str, aleea .. etc
Site Admin
PostPosted: 22.08.2007 12:15
tudor_X wrote:pe calea dumbravii colt cu milea (langa simba)

Acolo sunt cumva doua case de schimb valutar ? pt ca am schimbat odata si nu am avut probleme.
PostPosted: 22.08.2007 13:01
eu niciodata nu am mers la o casa de schimb valutar. bine o zis gigel... bancile is cele mai sigure locuri. si asa si este. next time, mergeti la banca lume ;)
PostPosted: 22.08.2007 13:18
ovisopa wrote:
tudor_X wrote:pe calea dumbravii colt cu milea (langa simba)

Acolo sunt cumva doua case de schimb valutar ? pt ca am schimbat odata si nu am avut probleme.

te-o fi vazut tanti de acolo mai frumos imbracat :)
nici eu, de 2 ani de zile nu mai schimb banii la case de schimb.
PostPosted: 22.08.2007 14:50
Mda... pe centru, vizavi de fostul Alcomsib intr-o curte.. NU mergeti acolo. E o duduca draguta- nu e vina ei- dar pe panoul unde se afiseata preturile pt cecuri de calatorie si pt valuta, mare confuzie...NU e zi de la D-zeu sa nu fie scandal pe acolo. E drept, oamenii sunt de vina ca nu se uita mai atent, dar sa cand intreaba amanunte nu prea li se raspunde decat in doara...Ti se rupe inima cand vine vreo babuta cu banii trimisi de fiica din Spania, ii schimba si isi da seama ca a luat infinit mai putin decat credea. Saptamana trecuta a venit chiar si Salvarea sa o ia pe una...
We will always be so much more human than we wish to be...
PostPosted: 22.08.2007 21:13
eu pana acum am schimbat banii tot la casele de schimb de pe centru si n-am fost "fraierita"...si sper ca nici de acuma incolo sa nu fiu...
ma abtin....sau nu....
PostPosted: 27.08.2007 09:39
Faceti un drum de pe Mihai Viteazu pana la gara trecand prin centru....veti fi uimiti cate banci veti numara!
Aproape ca nici nu se mai vad casele de schimb din cauza bancilor. Ma intreb, cum naiba poate cineva sa nimereasca o casa de schimb....mai mult decat atat....sa nimereasca o casa de schimb care da tepe....
Mintiile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintiile reduse ii discuta pe altii!

G I G E L I T A T E A

Return to Asta nu...