Se reuneste FC Inter Sibiu
14 posts
• Page 1 of 1
|
Fostii jucatori de la FC Inter Sibiu se aduna pe 22 decembrie, la Sala Transilvania pentru un meci demonstrativ. Aveti aici detalii http://sibiu7.com/sport/se-reuneste-fc-inter-sibiu/
|
|
|
Si asta-i eveniment? Ti-am mai zis... reclama pentru site-uri web se face pe "Site-uri web"
Enjoy the silence
|
|
|
daca nu ti se pare un eveniment inseamna ca traiesti pe alta lume
|
|
|
Macar, sa se reuneasca deadevaratelea
|
|
|
Nu sunt cu fotbalul DE LOC, dar faza cu Inter imi place...
|
|
|
Chiar nu mi se pare eveniment... si stiu pe ce lume traiesc
Enjoy the silence
|
|
|
ce performate au avut cei de la inter sibiu ? este un eveniment.. dar nu mi se pare unu important.. ba dimpotriva.. si parca au tot jucat la turnee de sala "fostii jucatori"
What goes around comes all the way back around..
|
|
|
Chestii de genu "comeback" sunt greseli mari. Parca vad ca o sa sfarseasca Inter-ul asa cum au sfarsit restul....
Enjoy the silence
|
|
Esti cu totul pe langa subiect....mai bine abtinete de la comentari daca nu pricepi fenomenul. Este intradevar un eveniment si chiar foarte important mai ales pentru cei care au avut ocazia sa ii urmareasca live pe municipal....si stai linistit ca nu o sa sfarseasca ca FC Sibiu sau CF Sibiu pentru ca FC inter Sibiu se reunesc doar pentru un meci demonstrantiv, cu alte cuvinte un amical cu Interstar si nimic mai mult. |
|
|
Ma Mihaitza, inainte de a scrie pe forum ia-ti pulsul si vezi sa ai langa tine antinevralgic. Stiu ca esti fan de fotbal si baschet, si mare suporter (la CSU, ca exemplu) si inteleg ca pentru tine este un eveniment. DAR, din cate imi aduc bine aminte aici suntem pe un forum, unde fiecare isi exprima ideile, parerile, opiniile... deci si prin urmare, pentru mine nu este cine stie ce mare stire, iar eu mi-am spus parerea despre comeback-uri. Daca Inter-ul se reuneste doar pentru un joc, ok... dar daca are de gand sa se reintoarca pe o perioada mai mare, slabe sanse sa ramana.
Asa ca, lasa-te de nevrozitati, il avem pe Vaccin-Tudor la Parlament, ne ajunge unu. |
|
|
Pai aia era ideea ca tu te-ai atacat ca vezi Doamne o sa fie un esec....aia sunt old boys deja (pensionari) si se reunesc doar pt. un meci demonstrativ si nimic mai mult....
|
|
|
Eu nu ma refeream la jucatori... ci la stuff-ul de conducere, numele echipei, compania in sine.
Enjoy the silence
|
|
|
Si nu "m-am atacat" (trebuie sa fiu intr-o ureche sa ma atac singur)... si cred ca voiai sa zici ca m-am agitat... nici asta nu am facut. De fapt... nu stiu care o fost cu ardeiu-n dos.
Enjoy the silence
|
|
|
fight???
bravo lor ... erau vremuri frumoase cand imi curgeau mucii pe stadion. am vazut steaua, dinamo, rapid, craiova, si alte echipe din tara asta la sibiu. a fost odata ca niciodata .... TOT IO!!!
|
|
14 posts
• Page 1 of 1