SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING10 milioane de euro pentru santierele Sibiului

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Fie ca este vorba despre interventii complete, incepand de la retele si pana la stratul de asfalt, sau despre reparatii curente si intretinere, investitiile de anul acesta la strazile din Sibiu ajung la 10 milioane de euro.

"Avem lucrari licitate la strazi, in valoare de peste 5 milioane de euro, la care se adauga lucrarile in baza contractului de concesiune cu DPC, in valoare de peste 20 milioane de lei", a spus ieri, in conferinta de presa, primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Incep forarile la pod

Şantierul deschis pentru constructia noului pod peste Cibin continua, saptamana viitoare, cu forarea pentru fundatiile coloanelor de sustinere a podului.

Pe strada Viitorului, un alt santier deschis anul acesta, s-a inceput montarea bordurilor, iar carosabilul este la nivel de piatra sparta.

in Cartierul Tineretului se lucreaza pe strada Deventer la montarea noilor borduri si la turnarea betonului pe trotuare, iar pe strada Lisabona se asterne stratul de balast.

in Zona Industriala Vest se lucreaza pe drumul secundar 7. Pe un tronson al strazii se monteaza bordurile, iar pe portiunea dintre strada Europa Unita si strada Munchen se asterne stratul de balast.

DPC continua lucrarile pe strada Lunga, pe tronsonul dintre strada Rus­ciorului si strada Ţiglari. Pe carosabil se astern straturile asfaltice, iar pe tro­tuare se asterne stratul de beton. Lu­crarile vor fi finalizate in aproxi­mativ trei saptamani.

Pe strada Noua se continua cu montarea pavajului, care este gata in proportie de 50 la suta.

Continua lucrarile

Pe strada Ţiglari se lucreaza pe portiunea dintre strada Record si Lacul lui Binder, pe partea dreapta. 

in paralel se lucreaza pe o portiune in prelungirea strazii Ţiglari, catre strada Oslo, portiune care va fi inchisa traficului in urmatoarea luna, circulatia urmand sa fie deviata pe strazile Constructorului, Doinei si Record.

Pe strada Constantin Noica se lucreaza in continuare pe tronsonul dintre Bulevardul Vasile Milea si strada Revolutiei la montarea noilor borduri.

Pe strada Luarea Bastiliei, lucrarile pentru introducerea noilor retele de apa si canalizare vor fi finalizate in aceasta saptamana, dupa care vor incepe lucrarile la straturile rutiere.

Pe strada Horia, lucrarile la retele sunt finalizate, sapatura generala este facuta si s-a inceput turnarea stratului de balast, pe strada Closca se lucreaza la reteaua de apa si canal, pe strada Cimitirului se lucreaza la reteaua de apa, pe Anghel Saligny se finalizeaza lucrarile la retelele de apa si cana­lizare, a fost executata sapatura generala si s-a inceput turnarea stratului de balast, iar pe strada Sturza se finalizeaza retelele de apa si canalizare.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 15 iulie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 22 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter