SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING100 de locuri de munca la cules de mazare in Danemarca

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Crenguta dana Rfadu, responsabil Relatii Mass-Media in cadrul AJOFM Sibiu ne informeaza ca Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza, in luna februarie 2014, o bursa a locurilor de munca pentru lucratori in agricultura - culegatori de mazare in

sectorul agricol din Danemarca. Angajatori si consilieri EURES danezi vor veni in Romania pentru a intervieva candidatii.

Sunt oferite 100 de locuri de munca pentru recoltarea mazarii in estul insulei Funen Oerbaek. Culegatorii vor lucra in Danemarca, intre 1 iunie - 1 septembrie 2014. Se va munci intr-o comunitate internationala, cu oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de munca si socializare. Lucratorii au ocazia de a-si dezvolta alte abilitati: pe langa culesul mazarei, unii lucratori pot fi soferi de autobuz/tractor, tamplari, zidari sau supervizori etc. Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea si increderea reciproca intre lucratori.

Varsta minima 18 ani. Munca fizica grea, indiferent de clima. Experienta in munca agricola-avantaj. Lucratorii trebuie sa fie motivate si flexibili in privinta programului. Toleranta si respect pentru colegii din echipa. Onestitate si responsabilitate in toate situatiile. Atitudine pozitiva pentru dezvoltarea abilitatilor si contributie pozitiva in cadrul echipei. Mai multe informatii despre munca se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Se cer cunostinse de nivel mediu de limba engleza.Plata munciiPlata muncii este in functie de cantitate si in acest sens lucratorii trebuie sa fie motivati. Salariul este in jur de 0.6 euro net/kg +12,5% bani de concediu. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze.

Mai multe informatii despre impozite: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=44252&vId=0&lang=US.

Cazarea se face in corturi aduse de lucratori sau in rulote cu dormitoare; bucataria, toalete, dusuri, masini de spalat, TV si internet sunt disponibile. Taxa de cazare pe lucrator/pe zi este intre 4-8 euro in Danemarca (pt. acoperirea costurilor de electricitate, apa etc) in functie de solutia de cazare aleasa de lucrator. Transportul dus-intors Romania-Danemarca este in responsabilitatea lucratorului. in Danemarca, angajatorul va pune la dispozittia lucratorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoana, pentru transportul de la locul cazarii la locul de munca sau pentru cumparaturi. Mai multe informatii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk.

Contractul de munca este intre 1 iunie - 1 septembrie 2014, 6 zile/saptamana, in jur de 30-40 ore de munca/saptamana. Munca incepe devreme dimineata si se termina in jurul pranzului.DocumenteCandidatii sibieni trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in limba engleza, cu poza inclusa, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.greenpeas.dk. Preselectia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face in timp util de consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Sibiu. Selectia va avea loc in a doua decada a lunii februarie 2014, la Oradea. Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Data limita pentru aplicatii este 4 februarie 2014.
de Ioan Vidrighin


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate joi, 30 ianuarie 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 05 august 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter