SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING127 de sibieni au furat gaz

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

E.ON Gaz Distributie a depistat, anul trecut, circa 1.500 de cazuri de consum fraudulos de gaze naturale. Dintre acestea, 127 au fost inregistrate in judetul Sibiu. Potrivit E.ON Gaz Distributie, valoarea prejudiciilor generate de aceste infractiuni a fost de aproape 3 milioane de lei. O persoana a fost condamnata definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru deteriorarea echipamentelor de masurare a consumului si pentru complicitate la furt calificat de gaze naturale. "Reducerea numarului de interventii neautorizate la aparatele de masura si la instalatiile de gaze naturale in scopul consumului fraudulos, interventii care pot genera incidente grave si care aduc prejudicii consistente, reprezinta o preocupare constanta a E.ON Gaz Distributie.in acest scop, compania noastra efectueaza permanent verificari in teren, prin intermediul echipelor specializate, rolul acestora fiind de a depista sustragerile de gaze naturale din reteaua de distributie ", se arata intr-un comunicat de presa al E.ON Distributie.

Prin modificarea sau sustragerea de componente din instalatiile de gaze naturale se expun pericolelor de incendii si explozii atat persoanele care comit asemenea fapte, cat si cele care se afla in vecinatate. Totodata, consumatorii sunt afectati direct, prin intreruperea alimentarii cu gaze naturale. Astfel de interventii asupra echipamentelor de masura a consumului de gaz care au ca scop inregistrarea unui consum mai mic reprezinta furt calificat, infractiune prevazuta si sanctionata ca atare de Codul Penal.

Potrivit companiei de gaz, anul trecut, in urma sesizarii institutiilor abilitate ale statului de catre E.ON, o persoana a fost condamnata definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la furt calificat de gaze naturale in forma continuata si pentru deteriorarea echipamentelor de masurare a consumului de gaze naturale.

E. ON Distributie recomanda consumatorilor sa nu accepte "ofertele " venite din partea anumitor persoane si sa nu permita accesul acestora la instalatiile proprii sau ale distribuitorului licentiat de gaze naturale in vederea efectuarii unor modificari de orice natura, menite a impiedica inregistrarea cantitatilor reale de gaze naturale consumate. Totodata, compania face apel la spiritul civic al cetatenilor pentru a sesiza organele de cercetare penala sau E.ON daca au cunostinta de existenta unor interventii neautorizate la instalatiile de gaze naturale, ce pot duce la pagube materiale si pierderi de vieti omenesti.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 04 februarie 2014


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 11 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter