SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



16 bibliotecari se pregatesc in cadrul Biblionet

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

"Acest program, "Biblionet - lumea in biblioteca mea", mi se pare foarte interesant. Este o sansa in plus pentru bibliotecile publice (...) Va recomand sa vizitati Sibiul. Va doresc spor la treaba, sanatate si sper sa ne revedem cat se poate de repede si cu alta ocazie" le-a transmis Constantin Åžovaiala, vicepresedintele Consiliului Judetean Sibiu bibliotecarilor aflati la Sibiu pentru a participa la Cursul de formare ToT. Alaturi de Constantin Åžovaiala s-a aflat si Onuc Nemes-Vintila, directorul Bibliotecii Judetene Astra Sibiu, care i-a sfatuit si el pe bibliotecarii din alte judete sa viziteze Sibiul. "V-as recomanda sa folositi timpul acesta pentru vizitarea orasului (...) Vreau sa va spun ca va invidiez pentru sansa pe care o aveti. Diferenta dintre dumneavoastra, care absolviti acest curs, si colegii dumneavoastra va fi foarte mare", le-a spus Onuc Nemes-Vintila, oaspetilor.

incepand din 11 octombrie, bibliotecari din Sibiu si din alte cinci judete se afla in oras, unde timp de doua saptamani vor participa la Cursul de formare ToT, organizat de IREX Bucuresti in parteneriat cu EOS Romania. Angajatii bibliotecilor publice din Buzau, Gorj, Sibiu, Vaslui, Vrancea si Tulcea vor fi pregatiti de specialisii IREX si EOS pentru a fi formatori ai bibliotecarilor de la bibliotecile publice judetene, acceptate in cea de-a doua runda a Programulului "Biblionet - lumea in biblioteca mea ". Biblioteca Judeteana Astra Sibiu este reprezentata in cadrul cursului, de Florinela Anca Vasilescu, trainer, coordonator proiect si Laura Bucataru, trainer.

Cursantii de la Sibiu sunt cuprinsi in cea de-a cincea serie de pregatire, dupa cum au spus Paul Pinzariu, coordonator regional Departamentul de Training IREX si Ion Zegheanu, trainer EOS. Ei au aratat totodata ca pregatirea trainerilor va fi facuta pe mai multe etape, care vor atinge atat notiuni teoretice, cat si practice. Cursul se desfasoara in mai multe judete din tara, pe mai multe perioade, la Sibiu fiind prezenti cu aceasta ocazie 16 bibliotecari din mai multe zone ale Romaniei.

Numai in judetul Sibiu au intrat in programul Biblionet 17 biblioteci publice din Medias, Avrig, Talmaciu, Agnita, Saliste, Turnu Rosu, Sadu, Rasinari, Axente Sever, Valea Viilor, Darlos, Atel, Åžura Mare, Rosia, Åžura Mica, Chirpar si Nocrich. in cadrul acestor institutii serviciile catre utilizatori vor fi modernizate prin introducerea calculatoarelor cu acces gratuit la internet. Programul are o valoare totala de 26,9 milioane de dolari, fiind finantat de Fundatia Bill & Melinda Gates pentru urmatorii cinci ani.


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate joi, 14 octombrie 2010






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter