SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING1800 de vizitatori la standul Sibiului

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »
La sfarsitul saptamanii trecute, Asociatia Judeteana de Turism Sibiu (AJTS) a promovat destinatia turistica – judetul Sibiu - in cadrul celei de-a XXVII-a editiiTargului de Turism al Romaniei organizat la Centrul expozitional ROMEXPO din Bucuresti.

In cadrul acestei editii, reprezentantii AJTS au promovat Sibiul activ cu mozaicul de activitati ce pot fi practicate: trasee de drumetie si de bicicleta, echitatie, rutele alpine Transfagarasan si Transalpina, tabere, posibilitati de relaxare si tratament in statiunile balneare. In standul judetului Sibiu au participat reprezentantii Asociatiei Mioritics, care au promovat Itinerariul Bisericilor Fortificate, si Centrul de Informare Turistica Avrig, care a prezentat atractiile regiunii Tara Oltului. In cele 4 zile ale targului, standul Sibiului a totalizat 1800 de vizitatori si s-au stabilit 80 de contacte cu agentii de turism, transportatori, ghizi, organizatori de evenimente, publicatii de profil si reprezentanti mass-media. La infodesk-ul judetului au fost distribuite peste 3500 de materiale insumand pliante, brosuri si harti. Personalul de la stand a preluat adresele de email ale vizitatorilor (agentii de turism si individuali) carora le-au trimis in format electronic ofertele special pregatite de operatorii turistici din judet pentru Sarbatorile de Pasti si 1 Mai.

Alaturi de oferta judetului, Biroul de Promovare si Dezvoltare in Cultura si Turism al Primariei Sibiu a promovat 7 Trasee Turistice in orasul Sibiu, in standul dedicat proiectului Sibiu. Baroc Update. Standul Sibiului a fost animat de spectacole sustinute de Guilty Lemon si Big Band Sibiu, iar un conte si o contesa au intampinat vizitatorii.

Turistii romani interesati de vacante active si de circuite

Dupa cum s-a remarcat si la editia de anul trecut a targului, turistii romani devin tot mai interesati de organizarea de sejururi active. Dintre solicitarile cele mai frecvente, amintim ofertele de sarbatori si circuite de cateva zile; astfel, noua Harta a judetului cu circuite recomandate s-a dovedit a fi un instrument de promovare deosebit de apreciat.

Vizitatorii individuali au fost totodata interesati de agenda evenimentelor culturale, tratamente in statiunile balneare, agrement la complexul de lacuri de la Ocna Sibiului, drumetii in zona montana, iar agentiile de turism au solicitat informatii despre oferta generala si posibilitati de organizare de tabere scolare. Destinatiile cele mai solicitate au fost orasul Sibiu, Marginimea Sibiului, Paltinis, Ocna Sibiului si Bazna.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 20 martie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter