SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGŞoferii au verde pe Mihai Viteazul

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Sibienii care locuiesc pe Bulevardul Mihai Viteazu primesc, in sfarsit, o veste buna. Municipalitatea promite ca lucrarile de pe bulevard se incheie in 15 mai, iar odata cu ele pot rasufla usurati mai ales soferii. incheierea la termen a lucrarilor se datoreaza noi statii de asfalt a SC DPC. Societatea a inceput ieri asfaltarea sensului giratoriu nou creat impreuna cu prelungirea catre strada Nicolae Iorga, precum si a portiunii de bulevard situate intre strazile Nicolae Iorga si Rahovei. Pana la sfarsitul lunii, se redeschide si Piata Garii. inainte ca soferii sa se poata bucura de accesul in Piata Garii, constructorul va delimita zona pietonala de zona destinata traficului prin intermediul unor stalpi cu o inaltime de aproximativ 90 de centimetri.
Primaria sustine ca lucrarile la Bulevardul Mihai Viteazu se vor incheia marti, 15 mai.
„Lucrarile de asfaltare in toata zona se vor finaliza pana marti, 15 mai. Urmatoarea etapa inainte de reluarea traficului pe acest tronson al bulevardului va fi amenajarea trotuarelor si crearea spatiilor de parcare. in sensul giratoriu vor fi schimbati si un numar de 12 stalpi de sustinere a retelei de contact pentru troleibuze si a iluminatului public "
se arata intr-un comunicat al municipalitatii.
Piata Garii – 31 mai

Pana la sfarsitul lunii, se redeschide si Piata Garii. Siemens AG lucreaza in Piata la montarea stalpilor de iluminat. JV Strabag/Search Corporation impreuna cu Serviciul Parcuri si Zone Verzi din cadrul Primariei Sibiu amenajeaza spatii verzi langa Biserica si langa noul RDS, apoi reprezentantii municipalitatii vor trece la plantarea unor arbori. Termenul limita de finalizare al lucrarii este 31 mai, cand traficul auto va fi reluat. inainte ca soferii sa se poata bucura de accesul in Piata Garii, constructorul va delimita zona pietonala de zona destinata traficului prin intermediul unor stalpi cu o inaltime de aproximativ 90 de centimetri.

Lucrari nocturne

in Piata Unirii, echipele de lucru ale SC Geiger SA au asfaltat pana in prezent sectiunea Andrei Şaguna – pasajul subteran Dumbrava, pe sensul de rulare inspre Calea Dumbravii, si sectiunea din vecinatatea parcului, pe partea cu Hotel Bulevard. in urmatoarele saptamani, lucrarile de asfaltare continua pe sectiuni.
„Asternerea asfaltului se face in etape pentru a limita pe cat posibil perturbarea traficului intr-o zona foarte aglomerata. Din acelasi motiv, lucrarile se vor desfasura pe timpul noptii, cand traficul este mai redus. in paralel, constructorul lucreaza la finalizarea sistemului de hidroizolare si consolidare a pasajului Dumbrava. Ultima etapa a lucrarii va fi aceea de asternere a stratului asfaltic de uzura si se va desfasura cel mai probabil spre sfarsitul lunii mai "
a precizat primarul Klaus Johannis
Asternerea asfaltului se apropie de final si in vecinatatea Bursei de Marfuri, a Autogarii Transmixt, pe strada Regele Ferdinand, dar si pe strada Gusteritei, strada de acces catre Gara pe sub Podul Garii.

Strazi in mijlocul reabilitarii

in centrul istoric, SC DPC SA lucreaza pe strada General Magheru unde, pana la sfarsitul acestei saptamani, se termina asternerea pavajului, dupa care incepe reabilitarea trotuarelor. Constructorul lucreaza si la reabilitarea scarilor care fac legatura intre Piata Aurarilor si Piata Mica, lucrari ce presupun turnarea unui nou strat de beton si apoi placarea scarilor cu piatra. Pe strada Argintarilor se lucreaza la reabilitarea retelelor de apa si canalizare. Pe strada Lemnelor societatea este in faza de amplasare a bordurilor si de reabilitare a trotuarelor, urmand sa astearna stratul de asfalt. in cartierul Ştrand II, ieri au inceput lucrarile de amenajare a aleii din fata blocului nr. 6. Pe strazile Maramuresului si Anton Pann echipele lucreaza la reabilitarea trotuarelor. Lucrari de plombare sunt executate pe Nicolae Iorga si strazile adiacente, George Cosbuc, Petrila, Teilor si Cugir.
de Magda CACE


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 11 mai 2007


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 05 august 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter