SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING36 de strazi (re)intra in lucru in aceasta primavara

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »


Primaria Sibiu anunta ca, in functie de temperatura de afara, vor reincepe lucrarile pe santierele strazilor inchise pentru lucrari in cursul anului trecut. Alaturi de acestea, pentru alte 16 strazi este in curs de finalizare documentatia de licitatie in vederea angajarii constructorilor.
Valoarea totala a lucrarilor la strazi este, in cursul acestui an, aproximata la 144 de milioane de lei.

Finantarea pentru santierele incepute de anul trecut este asigurata, in principal, din creditul BERD accesat de administratia sibiana in 2010.

`Pe strazile Sturza, Closca, o parte a strazii Cimitirului si Moreni a fost asternut inca din toamna primul strat de asfalt, urmand ca in aceasta primavara sa se toarne si ultimul strat. Pe strazile A. Saligny, Horia, Mozart si Gh. Doja stratul de uzura este deja terminat si urmeaza sa se mai execute doar semnalizarea rutiera si sa se amenajeze zonele verzi. Se lucreaza si pe strada Cerbului, unde mai trebuie turnata uzura si finalizate trotuarele`, se arata in comunicatul administratiei locale.
Cu stratul de piatra sparta asternut sunt strazile Cimitirului (tronsonul dinspre Soseaua Alba Iulia), Agricultorilor si Muncii. Pe strada Popovici Banateanu lucrarile la retele si primele straturi rutiere au fost finalizate anul trecut si urmeaza asternerea straturilor asfaltice. Tot la stadiul asternerii straturilor rutiere sunt si strazile Ion Sion, Brazilor si St. O. Iosif.

In stadii relativ apropiate sunt si lucrarile pe strada Viitorului, unde primul strat asfaltic a fost turnat pe tronsonul dintre Moara de Scoarta si Smighelschi. `In primavara se va continua cu asternerea asfaltului pana la strazile Muresului si Crisului si se va intra la amenajarea straturilor rutiere pe ultimul tronson, pana la podul de pe Calea Gusteritei`.

Strazi pe care incep lucrarile

Din primavara vor incepe lucrarile si pe strazile Privighetorilor, Hochmeister, Prejbei si I.L. Caragiale, prima etapa fiind reabilitarea retelelor de utilitati.
`Imediat ce temperaturile vor permite acest lucru, constructorul din Cartierul Tineretului va relua activitatea de amenajarea a drumurilor, suma alocata anul acesta fiind de 12,1 milioane de lei.
Lucrarile vor continua si pe Calea Turnisorului. Reteaua de apa a fost deja finalizata pe toata strada pana la Mihail Kogalniceanu. Portiunea dintre trecerea la nivel cu calea ferata si strada Frigoriferului este la stadiul de primul strat asfaltic. Din primavara se va incepe lucrul la reteaua de canalizare intre Soseaua Alba Iulia si strada Frigoriferului si va urma asternerea primului strat asfaltic si pe acest tronson. In paralel se va lucra la trotuare`, mai arata administratia locala.

16 strazi si viaductul de la Gara Mica urmeaza sa fie licitate

In cursul urmatoarelor saptamani este asteptata finalizarea lucrarilor la podul care traverseaza raul Cibin in continuarea strazii Neculce. Ulterior, este asteptata inceperea lucrarilor de reparatii capitale la viaductul de la Gara Mica, unde licitatia de atribuire a lucrarilor nu a fost, deocamdata, lansata.
Tot in cursul primei parti a acestui an vor fi lansate licitatiile pentru executia lucrarilor de reabilitare pe strazile Calea Poplacii, Calea Gusteritei, Calea Cisnadiei, Resita, Masinistilor, T. Arghezi, Dobrogei, Gh. Soima, George Toparceanu, Gheorghe Asachi, strada Magheranului, strada Teilor si Strungului.
De asemenea, vor incepe lucrarile si pe strazile Faurului, Turnului si in Piateta Targul Pestelui, acestea fiind finantate din fonduri structurale obtinute de Primaria Sibiu.
de Traian DELEANU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 02 martie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter