SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



5 idei pentru amenajare living cu semineu. Modele si idei.

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Pentru a rupe monotonia spatiului si a evidentia diversitatea si originalitatea, alegerea unui semineu intr-un proiect de design interior va da un plus de valoare designului interior al casei.

Ai ajuns la capitolul in care te intrebi daca veti aranja mobila astfel incat semineul sa devina elementul central al intregii sufragerii? Vrei ca televizorul sa fie deasupra semineului sau pe acelasi perete? Sau te gandesti sa adaugi niste rafturi, etajere sau un incadrament decorativ? Adevarul este ca sunt multe lucruri care trebuie avute in vedere. 

Asadar, va invit sa vedeti imaginile cu exemple de living cu semineu, amenajate in stiluri diverse care incorporeaza semineul ca si element component al designului. Mai mult ca sigur veti gasi inspiratia pentru a va amenaja livingul asa cum doriti.

PEFOC.ro vine in ajutor si propune cateva modele de livinguri cu seminee. Iata cele 5 idei de amenajare living cu semineu! Ne vedem la sfarsitul articolului cand veti termina de admirat aceste capodopere din amenajarile interioare la care a contribuit pefoc.ro.

  1. Seminee cu televizor integrat in constructie

In spatiile mici, televizorul poate fi amplasat deasupra semineului, iar in camere generoase aceste doua elemente importante se pot aseza pe orizontala. Trebuie doar sa stiti sa respectati anumiti parametri tehnici precum necesitatea profilelor rezistente pentru prinderea televizorului si distanta suficienta dintre acesta si semineu. Mai multe idei, in imaginile de mai jos (seminee construite de PEFOC si seminee satu mare).

Living cu semineu

Living cu semineu 2

  1. Seminee cu biblioteca in living

Daca esti persoana careia ii place sa citeasca la caldura unui semineu, aceste modele de seminee cu biblioteca sunt pentru tine. Cartile sunt la indemana, e de-ajuns sa pui lemne pe foc si sa te asezi confortabil. In plus, prin jocul flacarilor obtii un decor elegant si o ambianta placuta ce te poarta in lumi de poveste.

Living cu semineu 3

Living cu semineu
 

  1. Seminee in livinguri moderne open-space

Ce placut este sa cinezi in atmosfera magica creata de arderea focului in semineu! Livingurile open-space ofera avantajul de a avea semineul pe lemne si in spatiul camerei de zi, si in zona de luat masa. Creandu-se un spatiu generos, in aceste livinguri moderne se pot folosi modele de focare cu deschidere larga.

Living cu semineu

 

  1. Seminee cu spatii de depozitare

Desi in majoritatea cazurilor semineul este atractia principala a livingului sau a sufrageriei, cateodata decorul din jurul lui poate fi mai interesant. Crearea unui spatiu de depozitare modern pentru lemne poate fi dificila. In continuare veti gasi cateva idei pentru amenajarea unui astfel de spatiu modern pe care il veti putea construi in livingul sau pe terasa dumneavoastra.



 

  1. Seminee moderne cu sticla pe colt

Un plus de ambianta si mai multa vizibilitate asupra arderii focului este oferita prin aceste focare cu doua laturi de sticla, ideale pentru constructii pe colt dar nu numai. Nu trebuie sa te ingrijorezi de curatarea anevoioasa a sticlei, deoarece majoritatea acestor focare sunt captusite cu samota, un material special ce determina autocuratarea sticlei prin temperaturile foarte ridicate din interior.



 

Pentru o durata lunga de viata si functionare eficienta este necesar ca materialele sa fie de cea mai buna calitate si montajul sa fie realizat de persoane calificate si cu experienta in acest domeniu. Daca nu cunosti un meserias care sa construiasca seminee sau cos fum in mod profesionist, noi te indrumam catre PEFOC.ro si www.semineesatumare.ro – specialisti romani in materie de seminee pe lemne, termoseminee, sobe, semineu etanol sau accesorii.

Poti oricand sa ii contactezi pentru a-ti recomanda cel mai apropiat meserias.

Sursa:
Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Anonymous ( 05.02.2020 12:11 )
OFERTA EXCELENTA IN ANUL 2020!
Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator(Word, pdf, email, internet), 18 ani impliniti, seriozitate, lucru 2 ore pe zi.
Pentru a APLICA trimiteti mesajul APLIC pe email venitextra146@gmail.com


      

Christina Schulz ( 23.04.2022 09:41 )
Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogagakunta@gmail.com
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdută
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de despărțire
7) Alungați un Iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău/ Vraja de loterie
9) vrei să-ți mulțumești iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com


      

Alte stiri adaugate miercuri, 20 iunie 2018






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 13 mai 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter