SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING80 de ani de inchisoare pentru o retea de traficanti de droguri din Sibiu

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Aproximativ 80 de ani de inchisoare au primit membrii unei grupari specializate in trafic de droguri. 14 persoane din gruparea destructurata de procurorii DIICOT in cursul lunii martie au primit intre 2 si 8 ani de inchisoare, iar doi dintre ei au primit o pedeapsa cu suspendare. Sentinta poate fi atacata cu apel.

Liderul gruparii, Ionut Lupu, a fost condamnat la opt ani de inchisoare cu executare pentru trafic international de droguri de risc si constituire a unui grup infractional. Pentru ca acesta era eliberat conditionat, va executa in plus doi ani de inchisoare din condamnarea anterioara, urmand sa execute, in total, zece ani de detentie. Mai mult va avea de executat fratele sau, Andrei Lupu. El va sta in puscarie, in total, 12 ani. Acesta a fost condamnat in acest dosar la opt ani de inchisoare pentru trafic international de droguri de risc si constituire a unui grup infractional, dar mai are doua condamnari anterioare, fiind eliberat conditionat, astfel ca magistratii au dispus contopirea pedepselor.

Alti 9 inculpati, Emilian Jiga , Madalin Claudiu Gradinaru, Mihai Ionut Osan, Ionel Adrian Giurgi, Marian Alexandru Manea , Constantin Daniel Stan, Corina Stan, Alexandru Ionel Comsa, Sebastian Filip Moise si si Radu Octavian Albu au fost condamnati la executarea unor pedepse cu inchisoarea cuprinse intre trei si noua ani, iar doi inculpati au primit pedepse cu suspendare.

Judecatorii au dispus eliberarea din arest a celor doi inculpati care au primit pedepse cu suspendare, adica Cezar Cristian Varga si Sebastian Ţurlea.

Magistratii sibieni au au dispus confiscarea drogurilor in vederea distrugerii si a tuturor sumelor de bani care au fost gasite in timpul perchezitiilor.

Sentinta Tribunalului Sibiu nu este definitiva, ea putand fi atacata cu apel.

Inculpatii din dosarul drogurilor vindeau moarte alba peste tot: in scoli, licee, facultati, dar si in fata Parchetului si a DIICOT-ului din Sibiu. Gruparea era bine structurata: fiecare isi avea zona de care raspundea si locul propriu in municipiul Sibiu. Traficantii isi impartisera orasul si nu exista niciun fel de concurenta intre ei, de aceea a fost foarte greu sa fie prinsi. Politistii au gasit in locuintele perchezitionate patru kilograme de cannabis, cantare electronice, instrumente folosite pentru maruntirea si portionarea drogurilor, ambalaje, dispozitive de fumat si doze portionate. Potrivit DIICOT, membrii gruparii ar fi adus drogurile din Spania si Germania, prin serviciile de coletarie sau cu ajutorul unor apropiati, cu autocarul, ascunse in bagaje. Potrivit anchetatorilor, membrii gruparii vindeau cannabis pe strada, catre diferitii consumatori, la pretul de 60-70 de lei gramul, clientii fiind dirijati catre unul sau altul dintre suspecti in functie de gradul de ocupare al acestora. "Din investigatii a reiesit ca acestia se foloseau in activitatea infractionala si de minori, pe care ii trimiteau uneori sa le predea marfa celorlalti colaboratori ai lor ", arata anchetatorii.

Unul dintre membrii retelei este cetatean german stabilit in Sibiu.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 22 iulie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 07 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter