SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGA inceput "Saptamana de prevenire a criminalitatii"

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Activitatile incluse in Saptamana de Prevenire a Criminalitatii au inceput ieri, cu o intalnire a politistilor cu personalul unei fabrici din Sibiu, unitate unde lucreaza cu preponderenta femei. "Saptamana de prevenire a criminalitatii ", este deja la a cincea editie si isi propune informarea cetatenilor cu privire la masurile antivictimale pe care ar trebui sa le ia si de asemenea incercam sa atragem cat mai multi parteneri in derularea acestei activitati", a spus subcomisarul Nicoleta Gavrea, seful Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii.

Elevi premiati

Astazi, politistii se vor intalni cu elevii paricipanti la proiectul "Misiune posibila", ocazie cu care acestia vor fi premiati. Tot astazi, oamenii legii vor fi la Medias, unde vor imparti, in centrul orasului, pliante cu continut informativ-preventiv, referitoare la infractiunile de talharie, furturi din auto si din locuinte. Tot la Medias, politistii se vor intalni cu reprezentantii asociatiilor de locatari, la sediul Primariei din Medias, in scopul informarii acestora cu privire la infractiunile de inselaciune, talharie, furturi din auto si din locuinte.

Intalniri la Rosia si Cristian

Activitatile vor continua miercuri, 29 septembrie, cu intalniri ale politistilor cu membrii comunitatilor din Rosia si Cristian, in scopul informarii acestora cu privire la infractiunile de furturi din societati comerciale si din locuinte. in aceeasi zi este programata si o actiune de informare a proprietarilor si chiriasilor de imobile cu privire la necesitatea si importanta asigurarii locuintelor cu sisteme de incuiere mecanice antiefractie, alarma sau supraveghere video.

Sfaturi pentru varstnici

Joi, pe 30 septembrie, este programata o intalnire cu Consiliul Judetean al Persoanelor Varstnice din Sibiu, in scopul prezentarii situatiei operative cu accent pe infractiunile ce se comit asupra persoanelor varstnice, a cauzelor generatoare si conditiilor favorizante, precum si a masurilor preventive. Tot joi va avea loc o actiune de informare a proprietarilor de autoturisme cu privire la necesitatea si importanta asigurarii bunurilor lasate in autoturismele parcate.

Mars al motociclistilor

Ultimele activitati sunt programate vineri, in prima zi a lunii octombrie, cand va fi organizat un mars al motociclistilor, pe timpul caruia participantii vor purta mesaje preventive, iar celorlalti participanti la traficul rutier le vor fi adresate recomandari preventive si distribuite materiale cu continut informativ preventiv. La sfarsitul activitatii va fi realizata o intalnire cu trei cluburi de motociclisti, ocazie cu care acestora, le va fi prezentata dinamica evenimentelor rutiere produse pe raza judetului Sibiu, in care au fost implicati motociclisti. Tot vineri va fi organizata o actiune in colaborare cu Serviciul Rutier pe DN 1, in aproprierea localitatii Saliste, unde conducatorii auto vor putea vizualiza un autovehicul avariat in timpul unui accident rutier, iar politistii vor distribui pliante cu continut informativ preventiv.
de Ramona Gaina


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 28 septembrie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 27 noiembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter