SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGA inceput Saptamana Prevenirii Criminalitatii

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Incepand de astazi si pana la sfarsitul saptamanii, IPJ Sibiu va derula, cea de-a sasea editie a evenimentului Saptamana Prevenirii Criminalitatii. Politistii sibieni vor organiza impreuna cu autoritatile locale o serie de actiuni menite sa previna infractiunile contra patrimoniului, delincventa juvenila, victimizarea minorilor prin intermediul internetului, consumul de droguri si accidentele rutiere

Ziua de luni a inceput cu simularea unei fapte de talharie in zona centrala a Municipiului Sibiu, in scopul testarii reactiei si nivelului de implicare al cetatenilor prezenti la fata locului. Tot astazi, se vor distribui catre societatea comerciala `Tursib` S.A. stick-ere (autocolante) cu mesaje preventive ce urmeaza a fi aplicate impreuna cu angajatii societatii in toate mijloacele de transport in comun din Municipiului Sibiu, in scopul prevenirii furturilor din genti si buzunare.

Marti, se vor orgniza doua intalniri cu elevii din Grupul Scolar `Independenta` si Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara `Terezianum` in scopul prezentarii fenomenului disparitiilor de la domiciliu si a fenomenului violentei.

Miercuri, va avea loc un concurs intre liceele sibiene, organizat de catre Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii si Serviciul de Comunicatii si Informatica din cadrul I.P.J. Sibiu in colaborare cu Inspectoratul Scolar Sibiu, avand ca tematica prevenirea victimizarii minorilor prin intermediul internetului, indeosebi a pornografiei infantile, obiectiv al Campaniei Nationale `TU CUI DAI ACCEPT`.

Joi, se va desfasura o actiune de prevenire a consumului de droguri in randul populatiei generale, in zona centrala din Municipiul Sibiu, organizata in colaborare cu Agentia Nationala Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Sibiu, Autoritatea de Sanatate Publica si Crucea Rosie – Filiala Sibiu. Totodata pe panourile electronice din Municipiul Sibiu vor fi prezentate doua spoturi cu mesajul: Este mutarea ta. `Fara etnobotanice!` care face parte din Campania nationala de prevenire antidrog `Absentul` si spotul `M.A.N.I.F.E.S.T.

Vineri, se va face o manifestare speciala pentru a preveni accidentele rutiere. Tragedia din zona Autogarii Turnisor, unde un elev si-a pierdut viata anul acesta, va fi marcata printr-un moment comemorativ. Tot vineri, mai multe echipaje ale politiei costumate in civil se vor afla in intersectiile majore ale orasului pentru a atentiona (fara a sanctiona) pietonii ce traverseaza neregulamntar.


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 27 septembrie 2011


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 06 iunie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter