SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGAccidente cu grei

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Ieri dimineata in mai putin de o jumatate de ora s-au produs doua accidente cu TIR-uri. Cele doua evenimente rutiere s-au petrecut la un kilometru distanta, in apropierea localitatii Talmaciu, pe Drumul National 7. Cei care au trecut prin zona au avut de asteptat nu la o coloana, ci la doua. Asta in conditiile in care in amaele cazuri, circulatia a fostingreunata temporar.

Sucuri si cherestea
Primul accident a fost cu un tir incarcat cu 20 de tone de bauturi racoritoare care a iesit de pe carosabil si a intrat intr-un sant de pe marginea drumului. in scurt timp, la  un kilometru distanta remorca unui alt tir ce transporta cherestea s-a rasturnat. in ambele cazuri, soferii au condus cu viteza prea mare, neadaptata la carosabilul umed si au pierdut controlul volanului.  Accidentele nu s-au soldat cu victime dar traficul in zona a fost ingreunat timp de aproape o ora.

Rau de bere in sens giratoriu
Accidentele de ieri vin dupa un alt incident rutier, cel putin spectaculos. Un rau spumos de bere in plina strada. Nu a fost vreun vis al unui iubitor de bere, ci un accident ce a avut loc miercuri. Totul s-a petrecut in sesul giratoriu din Vasile Aron, miercuri dimineata. Un sofer al unei cisterne ce transporta peste 20 de tone de bere nu a adaptat viteza in curba iar autovehicolul s-a rasturnat. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime dar traficul in zona a fost restrictionat mai multe ore. La fata locului au venit echipaje ale Politiei Rutiere dar si de la inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta. Acestia din urma au securizat zona, in conditiile in care din rezervor s-a scurs si o cantitate de comaustibil.
In urma impactului s-a scurs din fericire doar o cantitate mica de comaustibil. Daca ar fi fost o cantitate mai mare ar fi fost si pericol de explozie, a precizat slt. Diana Lazar, ofiter relatii cu presa ISU Sibiu. Operatiunea de eliberare a zonei a durat cateva ore in conditiile in care a fost necesara golirea cisternei inainte de repunerea acesteia pe roate. Doua macarale de 50 si respectiv 70 de tone au fost aduse la fata locului pentru aceasta operatiune. Zona a devenit in scurt tmp aglomerata nu din cauza masinilor care au fost dirijate spre rute ocolitoare, ci din cauza curiosilor care s-au strans in numar mare. Spre dezamagirea lor, berea era amestecata cu comaustibil si in plus era ... fara alcool.
de Iulia NAGY


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate sambata, 21 iunie 2008


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 18 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter