SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGACTIV STIL FINANCIAR SIBIU

Stiri din Sibiu: Economic Adauga un comentariu »

Dialog cu Vasile Duca, director executiv al firmei

- Dupa ce ati plecat din sistemul institutiilor de stat, am inteles ca v-ati orientat catre sfera privata. Concret, cu ce va ocupati la ora actuala, d-le Vasile Duca?

- Societatea ACTIV STIL FINANCIAR SRL, in care indeplinesc functia de Director executiv, este o firma autorizata ca furnizor de programe de pregatire profesionala a personalului din asigurari, inregistrata sub numarul F-0007 in Registrul Furnizorilor Comisiei de Monitorizare a Calitatii Pregatirii Profesionale din cadrul Institutului de Management in Asigurari din luna octombrie 2010.- Sunt convins ca, pentru multi dintre noi, aceasta firma aduce un element de noutate. Ne puteti da mai multe detalii ?

- Da, cu mare placere. Conform Normelor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor incepand cu data de 01.10.2010, forta de vanzari in asigurari este obligata sa parcurga un curs de pregatire continua la interval de 3 ani, iar cei care doresc sa lucreze in domeniu, un curs de calificare profesionala, incepand cu data de 01.09. 2011.

Aceasta activitate, ca si in alte domenii, vizeaza profesionalizarea fortei de vanzari, precum si sporirea increderii publicului larg in asigurari. Pana in prezent au fost autorizate un numar de 38 firme ca furnizori (dintre care 24 in Bucuresti) si un numar de 297 lectori.- Rezulta din ce spuneti d-voastra, ca exista o competitie in domeniu. Totusi, ce i-ar determina pe cei interesati sa apeleze la serviciile dvs.?

- in primul rand, faptul ca SC ACTIV STIL FINANCIAR desfasoara exclusiv programe educationale de pregatire profesionala in domeniul asigurarilor. Constituim o echipa performanta, cu experienta didactica si profesionala, care utilizeaza metode specifice invatarii adultilor, cu accent pe activitati practice, utile la finalizarea cursurilor. in al doilea rand, suntem printre putinele firme care desfasoara activitatea atat in sistem traditional, cat si in sistem e-learning. La ora actuala avem incheiate contracte de colaborare cu un numar important de lectori atestati din 14 judete ale tarii (ALBA, ARAD, BACĂU, BUZĂU, DOLJ, HUNEDOARA, IAŞI, MARAMUREŞ, NEAMŢ, PRAHOVA, SIBIU, SUCEAVA, TIMIŞ, VASLUI), ceea ce ne da posibilitatea sa desfasuram programe de pregatire in zonele respective, la costuri mai mici. Noi intelegem competitia in primul rand cu noi insine. Cu cat suntem mai seriosi, cu cat avem programe mai atractive si mai usor de accesat, cu atat vom fi mult mai cautati. Oricum ne bazam foarte mult pe forta de vanzari din Ardeal pentru o colaborare reciproc avantajoasa si de durata.- Ce cursuri desfasurati si care sunt grupurile tinta carora li se adreseaza?

- in sistem e-learning, care este mult mai cautat, avem aprobare pentru cursurile de pregatire continua conducatori, pregatire continua agenti asigurari generale, calificare profesionala conducatori, calificare profesionala agenti asigurari generale. in sistem traditional, pe langa acestea avem autorizare si pentru cursurile de calificare profesionala agenti asigurari de viata si pregatire continua agenti asigurari de viata.

Publicul-tinta caruia ne adresam este cel prevazut in norme respectiv: pentru programele de pregatire profesionala continua - persoanele angajate in cadrul societatilor de asigurari / intermedieri, persoane inregistrate in Registrul intermediarilor in asigurari si/sau reasigurari si au cod unic de inregistrare RAF sau RAJ; pentru cursul de calificare in domeniul asigurarilor - persoanele care poseda, cel putin, diploma de absolvent de liceu, care au domiciliul sau resedinta in Romania si doresc sa lucreze in domeniul distributiei produselor de asigurari.

Avand in vedere ca termenul-limita pentru conducatorii persoanelor juridice pentru a obtine certificatul de absolvire este 30 septembrie 2012 (au mai ramas doar 6 luni), ne-am orientat in primul rand spre aceasta categorie, in care sunt inclusi: conducatorii executivi ai brokerilor de asigurare, agentii de asigurare persoane juridice, asistentii in brokeraj persoane juridice, conducatorii sucursalelor societatilor de asigurare. Am realizat un suport de curs modern si la un tarif acceptabil, fiind singurii autorizati la acest curs pe sistem e-learning.

- Unde si cum pot sa se informeze cei interesati?

- Problema este ca sunt foarte multe persoane neinformate sau stau intr-o expectativa nejustificata. Cert este ca in judetul Sibiu, dupa Bucuresti, functioneaza cei mai multi brokeri de asigurari. Deci avem o piata importanta chiar pe plan local. Cei care doresc sa se informeze despre noi, ne gasesc pe internet la www.activstil.ro sau www. activlearning.ro pe adresa de e-mail: office@activstil.ro, la numerele de telefon/fax: 0269/233173; 0743298185, sau la sediul firmei, din Sibiu, str. Dorului nr. 20, ap. 10.
 
de Ioan Vidrighin


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 09 martie 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 09 iulie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter