SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Adrian Severin: Votati, baieti, numai votati

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Candidatii la Parlamentul European de pe listele PSD+PC, Adrian Severin, Daciana Sarbu si Sabin Cutas, s-au aflat, miercuri, intr-o vizita la Sibiu, de unde fiecare au apucat-o pe directii diferite, prin tara, in plina campanie electorala.

Actualii europarlamentari Adrian Severin si Daciana Sarbu, alaturi de Sabin Cutas, toti trei candidati la alegerile din 7 iunie pe lista PSD+PC, au facut un tur al judetului Sibiu, pentru a-si face cunoscute proiectele. Adrian Severin considera ca toti trei sunt deja posesori ai mandatelor europene, asadar vizita nu a fost una de a strange voturi, ci de a explica oamenilor importanta acestor alegeri. " Mesajul catre romani este ca au, acum, ocazia, sa isi faureasca concret destinul si sa apara pe prima pagina a ziarelor straine nu cu lucruri negative, ci cu faptul ca este unul din cele mai europene popoare ", a declarat Severin. Acesta a daugat ca nu este important cu cine voteaza, atat timp cat se prezinta la vot. " Daca aratam ca luam in serios Uniunea Europeana, si Uniunea Europeana ne va lua in serios pe noi. Indiferent cu cine voteaza, vreau sa vad ca voteaza masiv. Pot sa bage si buletinul alb in urna, dar sa se inregistreze ca au votat. "

Romania risca sanctiuni
Severin crede ca daca prezenta la vot va fi mica exista posibilitatea ca UE sa micsoreze fondurile catre Romania. " Daca in calitate de cetateni europeni nu incercam, pentru prima data, sa ne afirmam noul statut, vom fi si mai marginalizati. Pentru ca, trebuie sa recunoastem, suntem in marginea Europei, si geografic si politic. " Romanii nu au nici un interes sa fie eurosceptici pentru ca " nu avem resurse sa ne rezolvam problemele interne sau sa ne confruntam cu cei din afara. " Acesta crede ca probabilitatea ca Romania sa piarda ajutorul european este foarte mare, din cauza absenteismului la alegeri. " Romania este pandita sa fie sanctionata. Putem fi sanctionati pe justitie, pe probleme de deficit, si numarul propunerilor in acest sens creste. Macar sa fim cu doua procente peste ceilalti si sunt absolut sigur ca va fi posibil sa intoarcem acest curent negativ. "

Europarlamentarul a declarat ca romanii risca sa nu inteleaga ca aceste alegeri nu sunt o batalie PSD-PDL-PNL, ci o confruntare europeana, intre Partidul Socialistilor Europeni si Partidul Popular European. Cei 33 de europarlamentari pe care Romania ii va trimite in PE trebuie sa aiba sustinerea grupului din care fac parte. 60 la suta din legi

Daciana Sarbu va reprezenta Sibiul
Europarlamentara Daciana Sarbu va reprezenta, la alegeri, si judetul Sibiu, alaturi de alte patru din vestul tarii. Aceasta, insa, neoficial, intrucat, la europarlamentare, listele sunt nationale. " in cei doi ani si jumatate de mandat in PE am reprezentat neoficial patru judete din vestul tarii. Dar, incepand de acum, voi reprezenta si judetul cu care am mai multe legaturi, pentru ca mama mea este sibianca si am multe rude aici. " Aceasta a adaugat ca a avut si pana acum actiuni legate de Sibiu. Fiind in comisia de mediu, Sarbu a intreprins demersuri in PE in legatura cu Copsa Mica, unde doreste ecologizarea zonei.

Cutas crede in victoria PSD
Sabin Cutas, pe pozitia a opta in lista PSD+PC, a observat, in ultimele vizite prin tara, un curent favorabil PSD + PC, in judete cu traditie pediste. " Eu sunt convins ca in 7 iunie, alianta va obtine cele mai multe mandate si va fi inceputul schimbarii in Romania. "


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate miercuri, 20 mai 2009






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter