SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGAlegeri in PD-L Sibiu: Sa nu ne imbatam cu apa rece!

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Liderii locali ai PD-L Sibiu s-au ales. L-au asteptat pret de jumatate de zi pe premierul Emil Boc, insa acesta nu a mai venit, asa ca s-au apucat de treaba. Au candidat fiecare pe cate o functie, iar oamenii adusi la Casa de Cultura a Sindicatelor au votat ce era de votat.

Vineri a fost primul Consiliu Judetean de Coordonare al PD-L Sibiu, iar in lipsa premierului Emil Boc, care a declinat invitatia ministrului Ion Ariton, lucrurile au mers ca unse. Liderul organizatiei a laudat trecutul si a privit cu trufie spre viitor. " Au fost trei ani in care am avut de indeplinit sarcini deosebit de importante legate atat de viata interna, cat si de participarea organizatiei la alegerile locale, parlamentare si prezidentiale`, si-a inceput Ariton discursul. A continuat cu enumerarea primariilor castigate, precum si a scorurilor obtinute in cei trei ani de campanii electorale si a ajuns la programul de guvernare. Discursul lui Ariton a concluzionat cu proiectele sale pentru viitorul mandat de presedinte. " Dupa alegerile din 2012 doresc sa numaram cel putin 30 de primarii si sa castigam presedintia Consiliului Judetean… La nicel local, organizatia noastra va intensifica dialogul social, contactele nemijlocite cu toate categoriile sociale. In acest fel, ne vom crea baza de date cu care vom putea participa la dezbaterea nationala pe seama cresterii nivelului de trai, asigurarea unui trai decent mai ales pentru categoriile sociale defavorizate`, a continuat Ariton. Cat despre mass-media, ministrul vrea numai bine: " vom atrage si mass-media in aceste dezbateri, pentru o comunicare din ce in ce mai buna cu sibienii`.

Deputatul Raluca Turcan a vorbit la randul sau despre presa, care prezinta intr-o lumina negativa activitatea Guvernului Boc si a indemnat conducerea organizatiei catre unitate. " Numai Traian Basescu a mai avut parte de un asemenea atac mediatic, atat de agresiv`, a combatut Turcan.

Seniorul organizatiei, Nicolae Nan a fost mult mai pragmatic si a facut o socoteala. " Cand eram eu prefect erau la prefectura 32 de angajati. Acum is 62. Si nu-I mare diferenta fata de ce se facea atunci. Cand eram presedinte al Consiliului Judetean erau 67 de oameni acolo. Acum is peste 120. Ma intreb, unde e eficienta economic a Romaniei?`, a punctat Nan. Deasemenea, Nan a indemnat primarii sa le vorbeasca primarilor despre realizarile Guvernului Boc, si sa nu lase oamenii sa fie informati doar din mass-media.

Presedintele organizatiei PD-L Medias, Florin Muntean a vorbit la randul sau " despre lucruri pe care le cunosc mai bine` si a indemnat parlamentarii sa voteze legi cu adevarat importante. Un exemplu dat de Muntean: o lege prin care sa se modifice componenta Consiliilor de Administratie a SIF-urilor. " Stiti de ce nu se schimba legea? Pentru a proteja directorii pusi de PSD. Asta pentru ca in spatele fiecarui director se afla anumite interese`, a mai spus Muntean.

Pentru multi din cei din sala, cel mai important discurs l-a tinut profesorul Bacila, unul din cei mai vechi membri ai PD. " Trecem un moment de durere si sa nu ne imbatam cu apa rece. Noi traim in jurul oamenilor si traim intr-un moment de cruda durere, iar noi cei din comunde, de la orase, trebuie sa aducem aceste emblem ale greutatii aceste msuri ale guvernarii. Ele sunt drastic si sper ca dupa ele sa vina si binele. Pentru ca asa se spune, ca dupa greu mai vine si bine. Este greu, oamenii traiesc foarte rau, dar nici altii ianintea noastra nu au facut mai bine`, a conchis membrul PD-L, cel care nu a candidat la nicio functie. Oricum erau ocupate.

CASETA

ORGANIZATIA PD-L SIBIU:

Presedinte: Ion Ariton

Prim-vicepresedinti: Florin Muntean si Cornel Stirbet

Secretar general: Daniela Campean

Secretari generali adjuncti: Ioan Bumbuc si Elisabeta Ghidiu

Trezorier: Adrian Stroia

de Alin BRATU


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 08 noiembrie 2010


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter