SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGAlianta de Centru-Dreapta va functiona in favoarea sibienilor

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

De asemenea, noua Alianta de Centru Dreapta va participa cu candidat comun la Primaria Generala a Municipiului Bucuresti (acesta va fi un membru al PNL, cu exceptia situatiei in care o persoana care este membru PC la data semnarii prezentului protocol va fi mai bine plasat in sondajele de opinie), in timp ce pentru posturile de vicepresedinti ai Consiliului Judetean, cele doua partide vor participa impreuna la negocierile cu celelalte partide pentru alegerea acestor functii. in ceea ce priveste alegerile locale, candidatul de primar, respectiv de presedinte al Consiliului Judetean al Aliantei va fi membrul PNL sau PC cel mai bine plasat in sondajele de opinie la nivel local. Cele doua partide componente ale Aliantei de Centru Dreapta vor participa in alegerile parlamentare cu candidati comuni: Alianta va prezenta candidati in colegiile eligibile astfel incat sa asigure Partidului Conservator un numar de cel putin 12 colegii eligibile pentru Camera Deputatilor si 9 colegii eligibile pentru Senat. Alianta va sustine, atat in ipoteza alegerilor prezidentiale la termen, cat si a celor anticipate, un membru al PNL pentru functia de presedinte al Romaniei. Cam asa arata Protocolul Aliantei de Centru Dreapta, care va functiona pe o perioada de cel putin 5 ani. in Sibiu, atat presedintele PNL, cat cel al PC spun ca vor colabora in favoarea sibienilor.

De musai, ca de voie buna

Presedintele PNL, Mircea Cazan, a declarat ca este de acord cu Alianta de Centru-Dreapta, despre care crede ca "este un inceput pentru regruparea fortelor de centru-dreapta si un pas hotarator pentru crearea unei Opozitii solide", a spus presedintele PNL Sibiu. Mircea Cazan crede ca va colabora foarte bine cu presedintele conservatorilor de la Sibiu, Gheorghe Tuluc. "Sunt convins ca nu vor fi probleme. Eu il cunosc pe domnul Tuluc si nu am avut vreodata probleme", a mai spus Cazan.

Gheorghe Tuluc, presedintele interimar al PC Sibiu, spune ca alianta parafata intre PNL si PC este un consens politic intre doua partide cu vederi politice comune. "Am participat la semnarea protocolului de alianta intre cele doua partide si urmeaza sa avem o intalnire si la nivelul organizatiilor judetene. in principiu, s-a stabilit ca fiecare partid sa aiba proprii candidati la alegerile locale. Se poate ajunge si la o intelegere privind un candidat unic, insa atunci decizia apartine organizatiilor judetene. Echipele care se vor intalni la nivelul judetului pentru a stabili termenii aliantei vor fi formate din cate 5 reprezentanti ai fiecarui partid. Vom vedea ce modalitati de colaborare vor exista dupa ce fiecare partid va veni cu propriile propuneri. Suntem doua partide de centru-dreapta si provenim dintr-un grup politic cu vederi comune", a declarat Gheorghe Tuluc, liderul conservatorilor sibieni. Delegatia sibiana prezenta la semnarea protocolului aliantei a cuprins 7 persoane, in principal primarii PC din judet.
de Laura Buciu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 11 ianuarie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 20 iunie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter