SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGAm avut dreptate

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Senatorul PD-L, Nicolae Neagu, si-a anuntat ieri demisia din partid si inscrierea in grupul PNL din Senat. Aceasta miscare inchide ciclul schimbariilor de functii prevazut de Sibiu Standard cu aproape un an in urma. Atunci prefect al judetului era Ion Ariton, iar presedinte al democratilor sibieni era Nicolae Neagu. in cateva zile de la articol, Ariton a devenit presedinte al PD-L, Ilie Mitea a devenit prefect, iar acum Neagu incheie cercul: intra in PNL. Nimic nu se pierde, totul se transforma.

Senatorul Nicolae Neagu a demisionat din PD-L si este posibil sa se inscrie in PNL. Anuntul de demisie din PD-L a fost facut de Nicolae Neagu de la tribuna Senatului, informand totodata colegii ca se afiliaza la grupul parlamentar al PNL. Explicatia lui Neagu pentru acest gest se refera la recenta sa numire in fruntea Comisiei economice a Senatului. „A crezut cineva ca ma cumpara cu o functie intr-o comisie a Senatului. Cine a crezut asa ceva, s-a inselat. Eu sunt ardelean si «cujet» inainte de a spune ceva. Au crezut ca daca imi ofera aceasta functie, ma vor tine legat de glie. Nu s-a intamplat asta si dupa ce am cugetat am decis sa plec din partid. Asta nu inseamna insa ca imi parasesc principiile de dreapta in care cred ", a spus Neagu.

Plecarea lui Neagu din partidul pe care l-a condus mai bine de sase ani ii lasa dezamagiti sau bucurosi pe fostii colegi. „Sunt surprinsa si dezamagita de acest gest ", a spus vicepresedintele PD-L, Raluca Turcan. La fel de scurt a fost si celalalt vicepresedinte sibian al partidului, Cornel Ştirbet: „E foarte bine ca a plecat. Este o usurare pentru PD-L ca am scapat de el ", a afirmat Ştirbet. Liderul PD-L Sibiu, Ion Ariton nu a fost luat prin surprindere de plecarea fostului presedinte. „Auzisem ca poarta negocieri cu PNL. Ce sa ii spun? ii spun asa cum i-am spus si lui Geo Tuluc (n.r. Gheorghe Tuluc): «mult succes!» ", a spus Ariton.

Un posibil nume care sa ii ia locul lui Neagu pe listele partidului la alegerile parlamentare este directorul Centrului Muzeal National Astra, Corneliu Bucur.

Neagu este asteptat in PNL. „Deocamdata, domnul Neagu a facut declaratia ca s-a afiliat la grupul din Senat al PNL. Urmeaza daca doreste sa-si depuna adeziunea la partid. O sa discutam toate problemele si cu dansul si apoi vom supune dezbaterii intrarea sa in partid daca este cazul. Pentru mine, gestul lui Nicolae Neagu este un gest corect. Este consecvent principiilor sale ", a spus Mitea. Legat de o posibila candidatura a lui Neagu pe listele PNL, Mitea nu exclude posibilitatea: „Lista noastra nu este inchisa. Vom inchide lista cu cei mai buni oameni ", a mai spus Mitea.
de Alin BRATU


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 09 septembrie 2008


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 06 decembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter