sep 10 2010
|
|
sep 10 2010
Amenda dupa toxiinfectiile alimentare de la SelimbarStiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »
Administratorul localului din Åželimbar, unde la sfarsitul saptamanii trecute mai multe persoane au facut, la o nunta, toxiinfectie alimentara, a fost amendat de catre reprezentantii Directiei Judetene de Sanatate Publica (DSP). Rezultatele oficiale ale analizelor au confirmat faptul ca valul de toxiinfectii a fost declansat de un stafilococ prezent atat in mancare cat si la personal. "A rezultat ca probele recoltate de la personalul restaurantului responsabil cu prepararea si servirea alimentelor au iesit pozitive pentru stafilococ aureu hemolitic la 8 lucratori, 3 din bucatarie si 5 ospatari", a declarat pentru TRIBUNA medicul Adela Morar, directorul executiv adjunct al DSP. Potrivit sursei citate, stafilococul a fost prezent si in cateva preparate servite la aperitiv, respectiv rulourile cu sunca si cascaval, salata de boeuf, rulourile cu salam si branza telemea. Reprezentantii DSP l-au amendat pe administratorul localului, care este si bucatar sef, cu 600 de lei. de Ramona Gaina Alte stiri adaugate vineri, 10 septembrie 2010Arhiva stirilor locale |
|