SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Ana Maria si Raul au invins boala in Fagarasul Sperantei

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Cati au urcat in Varful masivului Moldoveanu si nu au spus ca este singura data cand au facut acest lucru? Podragu, trecerea pe la "La trei pasi de moarte ", poate au smuls suspine de teama celor care au trecut pe acolo. Nu si Anei Maria si lui Raul. De ce merita ei toate laudele si de ce sunt, poate, printre cei mai destoinici turisti care au ajuns in Varful Moldoveanu? Pentru ca nu si-au invins doar teama, ci si o boala grava auto-imuna. Raul si Ana Maria au vrut sa demonstreze tuturor ca cel mai scurt drum catre victorie este sa ti-o doresti. Iar ei si-au dorit-o din tot sufletul.

in expeditia de trei zile din Muntii Fagaras, Raul si Ana Maria, diagnosticati cu boala Crohn, au fost insotiti de trei medici, doi asistenti SMURD, de Calin Åžtef, de la Salvamont Sibiu, de Lucian Dragu, de la Abbott, sponsorul evenimentului si de doua echipe de televiziune. Expeditia a fost organizata de Asociatia Pacientilor cu Boli Autoimune si de prof. dr. Mircea Diculescu, presedintele Societatii Romane de Gastroenterologie si Hepatologie.

Scopul expeditiei a fost acela de a atrage atentia asupra bolilor autoimune, care sunt foarte putin cunoscute in Romania, obiectivul major fiind acela de a demonstra ca si pacientii cu boli autoimune pot avea o viata normala daca merg la medic si daca urmeaza un tratament adecvat, stabilit impreuna cu medicul curant. "Cu cativa ani in urma, cea mai lunga expeditie era din camera pana la magazinul din colt. Puseele bolii, internarile in spital, mersul la medic, oboseala generata de anemie, imunitatea scazuta, durerile abdominale cumplite imi conduceau viata. in timp, cu tratamentul corect pentru mine, cu sprijin si intelegere din partea medicilor, a familiei si a prietenilor, am ajuns sa fiu stapana pe viata mea. Expeditia pe varful Moldoveanu este un mesaj transmis tuturor celor care sufera de boli inflamatorii intestinale: eu am reusit sa inving boala, deci puteti si voi! Mergeti la medic, nu va ascundeti suferintele acasa si nu ignorati semnele bolii! Boala nu trece de la sine", este marturia emotionanta a Anei Maria, care se lupta de ani de zile cu aceasta boala.


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate vineri, 14 septembrie 2012






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter