SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGAnchetatorii au luat urmele celor care l-au ucis pe taximetristul din Cisnadie

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »

Noi probe au fost ridicate din locul unde a fost gasita abandonata masina taximetristului ucis si abandonat apoi in portbagajul propriei masini. Dupa ce au vizionat imaginile care ii surprind pe cei care i-au luat viata barbatului, dar si dupa ce au vorbit cu martorii, anchetatorii au reusit sa faca portretul-robot a doi dintre suspecti. De asemenea, dupa ce au vorbit cu familia si dupa ce au gasit portmoneul barbatului la cativa zeci de metri de locul crimei, ipoteza unui jaf prinde din ce in ce mai mult contur.

Strangulat pentru bani

Cel mai probabil, Gheorghe Mare a fost ucis pe teritoriul judetului Brasov. De pe hainele victimei s-au luat probe, iar la laborator se face analiza comparata intre noroiul gasit pe haine si cel din locul unde a fost gasita masina, in Gura Vaii, din judetul Brasov. "in noaptea de 14 spre 15 februarie s-a inregistrat disparitia taximetristului Gheorghe Mare, cu domiciliul in Cisnadie, gasit ulterior pe teritoriul judetului Brasov, respectiv in extravilanul localitatii Gura Vaii, in portbagajul masinii cu care practica serviciul de taximetrie, omorat. Moartea e de natura violenta, cauzata de asfixie mecanica, prin strangulare cu centura de la autoturism. Alte leziuni de violenta nu mai are asupra lui. Initial, s-a precizat ca a disparut doar telefonul mobil. Pe langa telefonul mobil se pare ca a fost deposedat de un portmoneu in care avea o suma de bani. Nu putem preciza in momentul de fata cati bani erau. Ulterior, telefonul mobil a fost gasit abandonat la cativa zeci de metri de locul unde a fost gasit autoturismul ", a spus procurorul criminalist Ioan Botoc, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

Patru persoane au plecat cu taxiul

Desi in prima faza a anchetei se parea ca taximetristul a plecat cu trei persoane spre Fagaras, lucru pe care chiar el l-ar fi spus prin statie, anchetatorii spun ca de fapt ar putea fi vorba de patru persoane: trei barbati cu varsta de aproximativ 30 de ani si de o femeie mult mai tanara. Pentru doi dintre suspecti, s-au facut portrete- robot. "in momentul de fata zicem ca stim numarul persoanelor care au fost in vehicul si ca au fost mai multe decat cele de la inceput. Avem semnalmentele a cel putin doua dintre ele. Prin cooperarea politiilor, serviciilor de specialitate, de investigare de la IPJ Brasov si Sibiu s-au realizat si portrete robot in baza semnalmentelor oferite de martori si se fac cercetari pentru identificarea celor in cauza. Se pare ca a plecat cu 4 persoane din Sibiu ", a mai spus Botoc.

intrebat cum s-a ajuns la ipoteza ca au fost patru persoane, Botoc a precizat ca la locul unde a fost gasit abandonat vehiculul au fost gasite patru carari de urme, lucru care este relevant, mai ales ca sunt confirmate de imaginile video de la plecarea in cursa. Potrivit procurorului, in acest caz nu este exclusa varianta jafului. "Este omor deosebit de grav si posibil infractiunea de talharie. S-a mai gasit acolo o suma de bani in torpedou, bunurile personale de care n-a fost deposedat, dar s-a gasit si portmoneul abandonat ", a spus Botoc.

Omorat si carat in portbagaj

Cel mai probabil, Gheorghe Mare a fost omorat inainte de a se ajunge pe campul de la limita dintre judetele Sibiu si Brasov. Se presupune ca centura de siguranta a fost taiata cu un cutter de catre unul dintre autori. Apoi, victima a fost scoasa din masina si strangulata, apoi pusa in portbagaj. Autorii omorului ar fi dus masina in acea zona, apoi ar fi luat o masina de ocazie si ar fi plecat. "Presupunem ca au plecat cu un autovehicul luat fie la ocazie, fie sunt persoane care fac transporturi mai putin legale in zona Fagarasului ", a mai spus procurorul criminalist Ioan Botoc

Portretele-robot realizate de serviciile Politiei Sibiu si Politiei Brasov au fost trimise catre toate inspectoratele din tara, iar anchetatorii spera ca in scurt timp autorii omorului vor fi prinsi.
de Laura Buciu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 20 februarie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 21 ianuarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter