SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGAndreea Marin la Sibiu: Nu scrieti despre mine, scrieti despre femeile batute zilnic!

Stiri din Sibiu: Social Adauga un comentariu »


Andreea Marin Banica a venit astazi la Sibiu pentru a sustine lupta impotriva violentei domestice si pentru a spune femeilor care sufera acasa ca au alternative si trebuie sa faca ceva. Vedeta TV esteambasadoarea AVON in Campania Respectului si a invitat sibienii sa ia atitudine si sa faca ceva impotriva cazurile de violenta. Statisticile arata ca in tara noastra o femeie are de suferit la fiecare 30 de secunde.

Evenimentul a fost organizat de AVON, impreuna cu Andreea Marin Banica, reprezentantii A.L.E.G Sibiu si autoritatile locale, pentru a marca Ziua Internationala a Luptei Impotriva Violentei Domestice.

`Am ajuns sa am zilnic contact cu mii de femei din Romania si din diaspora. In fiecare luna, cea mai discutata problema este cea a violentei in familie. Femeile care trec prin asta nu reusesc sa mai gandeasca logic, se gandesc doar ce se va intampla daca afla sotul ca merg la Politie, sau daca va ramane copilul fara un acoperis deasupra capului. Practic teama lor este ca nu au optiuni`, a spus Andreea Banica.

Mesajul prezentatoarei TV a fost acela ca femeile care trec prin cazuri de violenta domestica au optiuni si nu trebuie sa ramana pasive. `Poate va inchiputi ca violenta domestica este ceva usual, poate niste vorbe in vant sau o palma trasa asa, de atentionare. Un studiu arata ca 44 la suta dintre romani cred ca nu este bine sa te amesteci in familia altuia. De accord, dar pana la un punct, daca iti pasa!`, a mai spus Andreea Marin.

Totodata astazi, compania AVON a donat 5000 de dolari asociatiei A.L.E.G Sibiu, pentru sprijinirea `Centrului de Suport si Advocacy pentru siguranta victimelor violentei familiale`. Acest proiect si-a propus sa contribuie la influentarea politicilor publice la nivel local si national, in domeniul prevenirii si combaterii violentei familiale. In plus, prin intermediul acestui program se urmareste integrarea managementului riscului ca abordare noua in procedurile de lucru si in cadrul serviciilor de la nivel local, pentru asigurarea protectiei victimelor violentei in familie.

1000 de paturi pentru 1000 de femei eliberate

Evenimentele din Sibiu, dar si sprijinul acordat `Centrului de Suport si Advocacy pentru siguranta victimelor violentei familiale` fac parte din programul `1000 de paturi`, lansat de AVON sub umbrela `Campania Respectului`. Prin intermediul acestui program, AVON isi propune sa stranga fondurile necesare pentru suplimentarea paturilor existente in centrele maternale din Romania. Oricine poate contribui la strangerea fondurilor necesare pentru cumpararea a inca 1000 de paturi, achizitionand bijuteriile respectului AVON. Colectia de bijuterii cu simbolul infinitului, compusa din Bratara Curajului, Inelul, Bratara si Colierul Respectului, a fost special creata pentru aceasta campanie, toti banii obtinuti din vanzarea produselor urmand sa fie folositi exclusiv pentru a atinge acest scop.

`Din 2008 vorbim femeilor despre respect si libertate. Campania Respectului pentru femei si-a propus sa sprijine femeile abuzate si familiile acestora si sa rupa lantul violentei domestice. Credem ca cea mai mare problema cu care ne luptam in prezent este faptul ca violenta este considerata un lucru normal in Romania. Prin cresterea numarului de paturi din adaposturile dedicate victimelor violentei domestice putem ajuta aceste femei sa inceapa o viata noua, departe de batai si suferinta." , declara Raluca Kisescu, Director de Marketing .
de Stefan DOBRE


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 28 noiembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 21 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter