SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGApa potabila si canalizare pentru localitate

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

incepand de miercuri, co­muna Carta a intrat in randul comunitatilor sibiene care au facut un pas important spre o viata mai civilizata, cu conditii de trai apropiate de cele intalnite la oras. Gratie unui proiect finantat din surse ale Uniunii Europene, comuna Carta are acum retele de apa potabila (aproximativ 9 km lungime) si canalizare a apelor menajere (aproxi­mativ 8 km lungime), statie de tratare a apei si statie de epurare a apelor uzate.

Evenimentul prilejuit de receptia la terminarea lucra­rilor a investitiei " Retele de canalizare menajera cu statie de epurare si retea de alimentare cu apa potabila in comuna C]rta, judetul Sibiu ", a debutat la primaria comu­nei, unde primarul Cristian Magheru i-a intampinat pe oaspeti. Printre cei ce au participat la actiune s-au aflat si presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Martin Bottesch, deputatul PSD, Ioan Cindrea, reprezentantii In­stitutiei Prefectului Jude­tului Sibiu, responsabili ai unor institutii deconcentrate din judet, reprezentanti ai constructorilor si viitorilor operatori ai obiectivelor, cetateni ai comunei, angajati ai administratiei locale, primari sau reprezentanti ai primarilor din comunele apropiate, diversi alti invitati. Dupa sosirea invitatilor, primarul din Carta a prezentat pe scurt, programul zilei si la scurt timp, cei interesati s-au deplasat in teren, pentru vizitarea celor mai importante obiective ale investitiei: statia de tratare a apei si statia de epurare. La cele doua opriri ale convoiului, oamenii au putut vizita obiectivele, au aflat detalii despre acestea, s-au interesat despre proce­sele tehnologice, perfor­mante, capacitate si alte detalii tehnice. A fost unanim apreciata calitatea lucrarilor, iar oficialitatile locale au primit felicitari pentru reusita derularii unei investitii de asemenea importanta.

Dupa vizitarea obiectivelor, la Primaria Carta a fost semnat procesul-verbal de receptie la terminarea lu­crarilor, act prin care s-a con­statat incheierea inves­titiei.

Primarul comunei a declarat cu acest prilej ca, in scurt timp, va urma predarea obiectivelor catre operatorul regional de apa si canalizare (SC APA TaRNAVEI MARI), care va avea ca prioritate stabilirea unei strategii pentru asigurarea functionarii si functionalitatii cat mai efi­ciente a acestora. De ase­menea, vor fi elaborate pla­nuri care vor duce la inche­ierea de contracte cu bene­ficiarii serviciilor de alimen­tare cu apa potabila si canalizare, contorizare, sta­bilire preturi si tarife etc.

Valoarea declarata a inves­titiei " Retele de canalizare menajera cu statie de epu­rare si retea de alimentare cu apa potabila in comuna C]rta, judetul Sibiu " este de 8.529.785 lei, din care 5.604.785 lei reprezinta lu­crari de constructii si montaj. Aceasta este prima investitie, de acest fel si de o asemenea valoare, contractata si finalizata in judet prin fonduri FEADR- Masura 322.

De investitia recent finaliza­ta la Carta (alimentare cu apa potabila si retea de canalizare a apelor menajere) bene­ficia­za in acest moment apro­ximativ 350 de gospodarii si 10 agenti economici din comuna.
de Dan Francu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 22 iulie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter