SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING`Ar fi interesant sa avem o cerere in casatorie la karaoke`

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »

Silviu Scrob a gandit si pus in practica Karaoke Sibiu, cel mai mare karaoke desfasurat vreodata in Romania. De ce a facut asta si ce inseamna un concert cu publicul in rol principal, va spune chiar el. 

Reporter: Daca n-am voce dar am o pseudo-ureche muzicala, pot sa cant la karaokes

Silviu Scrob: Da, pai asta-i si ideea. Sunt niste microfoane care se dau in public si din cei care vor canta la ele cel mai probabil vreo 20 de persoane n-au nicio legatura cu cantatul sau cu muzica. Vor doar sa se simta bine si faptul ca a ajuns si un microfon la ei ii ajuta. Oricum sunt sute de personae care vor canta, se acopera vocile, noi tot timpul vom supraveghea de la pupitru microfoanele, vom vedea cine canta mai bine si-l vom ridica.

Rep.: Si daca mai mult tip decat cant, imi dati microfonul incets

S. S.: Daca tu incepi sa tipi exista doua variante: s-ar putea sa ni se para foarte haios si sa te dam tare, sa rada toata lumea cum ai falsat…

Rep.: Caz in care ma fac de ras…

S. S.: Da, deci nu este recomandat sa te apuci sa tipi, ori varianta a doua, dam microfonul incet si mai bine il dai la altul. E cu baterii si se consuma bateriile.

Rep.: Daca sunt femeie insarcinata, pot sa cant la karaokes

S. S.: Dar va rog sa-l intrebati pe medical dumneavoastra de familie!

Rep.: Daca am animal de companie acasa, pot sa cant la karaokes

S. S.: De ce nus

Rep.: Pot sa iau si animalul cu mine la karaokes

S. S.: La ce animal te gandestis

Rep.: Un canar spre exemplu.

S. S.: Adu-l si punem " Canarul galben` sa vedem daca stie melodia.

Rep.: Daca sunt membru al unui partid politic, pot sa cant la karaokes

S. S.: Numai daca ai pusca si cureaua lata!

Rep.: Cui se adreseaza acest eveniments

S. S.: Tuturor sibienilor, ei vor fi si artisti si public. Nu s-a intamplat niciodata in Sibiuchestia asta, tu sa fii artistul, tu sa fii publicul! Tu canti, tu te bucuri, ca te vezi pe ecran imediat.

Rep.: Cat costa si la cine trebuie sa ma duc pentru dedicatiis

S. S.: Asta ar fi interesant, sa vina cineva la pupitru si sa ceara un mesaj pe ecran pentru ca vrea sa o ceara in casatorie pe logodnica lui. Daca se va intampla asta o sa fiu poregatit sa rulez un text pe ecran. Cred ca ar da un plus de valoare evenimentului.

Rep.: De ce faceti evenimentul astas

S. S.: De vreun an de zile n-am mai facut mai nimic, nu stiam noi ce sa facem, si am zis ca daca tot nu ne pricepem la altceva, hai sa facem un karaoke. Am vrut sa-l facem mai mare, in Oldies Pub oricum nu incap mai mult de 400 de persoane, si atunci am zis sa-l facem in Piata Mica. Eu nu prea stiu sa se fi intamplat karaoke in spatiu public pe la noi. S-ar putea sa fie o premiera.

Rep.: Cand ai cantat ultima oara la karaokes

S. S.: Am cantat acum vreo doua saptamani. Am cantat Neneh Cherry cu Youssou N'Dour – Seven Seconds si niste Wonderwall de la Oasis.


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate luni, 14 februarie 2011


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter