SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGArgint si bronz pentru sibieni, la Salonul International de Arta Fotografica de la Sibiu

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Din Argentina, Norvegia, Italia, Croatia si multe alte tari au fost trimise fotografiile premiate la aceasta editie a Salonului International de Arta Fotografica de la Sibiu. Juriul a fost format din Balasi Csaba, Fred Nuss, Louis Guermond, Bernardo Federico Neumann si Olivuer Mauffrez, ultimii doi nefiind prezenti la eveniment. Duminica, Liliana Popescu, directorul Casei de Cultura a Studentilor din Sibiu, a inmanat medaliile castigatorilor. Participanti din Hong Kong, India si Luxemburg s-au aflat printre cei mai premiati ieri, insa podiumul a fost cucerit de autorii romani, astfel ca cele mai multe medalii raman acasa. in total, 65 de distinctii s-au oferit ieri, dintre care 15 au fost castigate de autorii romani. Pe locul doi s-a clasat India, cu 11 medalii si mentiuni obtinute.

Argint si bronz pentru sibieni

Cea de-a XVI-a editie a Salonului International de Arta Fotografica de la Sibiu a fost cu succes si pentru participantii din Sibiu. La categoria Abstract a fost premiat si Dan Șusa, el obtinand bronzul cu o fotografie Humanity. "Premiul vine ca o confirmare a ceea ce fac din pasiune. Astfel, mi se demonstreaza ca sunt pe drumul cel bun. E un sentiment extraordinar, reconfortant", a spus Dan Șusa. Nu este la primul premiu castigat in cadrul Salonului de la Sibiu, deoarece si-a adjudecat si anul trecut doua mentiuni. Și lui Alexandru Maior norocul i-a suras inca din prima. Tanarul este la prima participare si deja se poate mandri cu un premiu: argintul la sectiunea Open. "E primul premiu pe care il castig, iata, la prima participare. Am vrut sa particip si in anii trecuti, dar nu am fost convins de lucrarile pe care la momentul respectiv le aveam. Ma bucur. Ma bucur pentru acest premiu", a spus Alexandru.

Teama de abstract, eliminata datorita lucrarilor

La inceput, membrii juriului au avut dubii privind tematica abstracta, insa de indata ce au vazut fotografiile, au realizat ca teama n-a fost justificata. "Am avut placuta surpriza ca, printre multe abstracte, jumatate sa fie lucrari bune. Sunt lucrarile premiate", a afirmat Fred Nuss. Acesta a mai precizat ca tema "Open", cea generala, a fost mai placuta, atat pentru membrii juriului cat si pentru participanti.

Salonul International de Arta Fotografica de la Sibiu, ajuns la cea de-a XVI-a editie, a fost organizat de Fotoclubul Orizont Sibiu, Casa de Cultura a Studentilor Sibiu si Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu. Presedintele Salonului a fost Liliana Georgeta Popescu, iar din comitetul de organizare au facut parte Radu Stanese, presedintele Fotoclubului Orizont, Daniel Baltat si Florian Puscas, membri ai Fotoclubului Orizont si Ovidiu Trifan. Expozitia Salonului International de Arta Fotografica de la Sibiu ramane deschisa pana pe 2 noiembrie.
Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate marti, 07 octombrie 2014


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 27 februarie 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter