SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGAriton spera la minim 37% in alegeri pentru ARD

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Alianta Romania Dreapta si-a prezentat ieri, oficial, candidatii din cele 9 colegii uninominale: trei pentru Senat si 6 pentru Camera Deputatilor, din judetul Sibiu.

Ion Ariton, liderul formatiuniii judetene a PDL Sibiu, spune ca mizeaza pe minim 37 la suta la alegeri, si crede ca pornind de la acest scor vor avea un rezultat foarte bun la nivel national.

In ceea ce priveste judetul Sibiu, fostul ministru al Economiei spera sa castige cel putin tot atatea mandate ca la alegerile precedente si de ce nu, chiar toate cele 9 colegii: trei de senatori si sase de deputati.

Tineri si veterani

Ion Ariton este candidatul din Colegiul 1, municipiul Sibiu, pentru Senat, colegiu pe care l-a castigat si la alegerile precedente.

Ariton a facut referire in discursul sau si la faptul ca anul trecut, in perioada in care se afla la conducerea Minis-terului Economiei, FMI facea aprecieri pozitive in mod special fat[ de acest minister, iar acum, in timpul guvernarii USL, Romania primeste critici.

Raluca Turcan este candidatul pentru Colegiul 2, municipiul Sibiu, pentru Camera Deputatilor si spune ca a ales sa candideze pentru ca are in continuare multe de facut pentru Sibiu si Romania. Turcan a vorbit despre faptul ca romanii si sibienii o duc din ce in ce mai greu, iar unul dintre exemple este diferenta de 70 la suta la preturile din piete acum, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cornel ┼×tirbet candideaza in Colegiul 1, municipiul Sibiu, pentru Camera Deputatilor, este veteranul candidatilor ARD, cu cel mai mare numar de mandate si spune ca isi doreste sa puna in practica proiectul sau privind reorganizarea administrativa.

Constantin ┼×ovaiala candideaza in Colegiul 6 pentru Camera Deputatilor, este consilier judetean si a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Sibiu. Fata de aceasta candidatura spune ca principiul dupa care se ghideaza este, " Vorba sa fie fapta" , iar visul sau este sa-l invinga pe liberalul Mircea Cazan, care este candidat in acelasi colegiu.

Cristian Marian, candidatul din Colegiul 3 pentru Camera Deputatilor, este inginer de profesie, membru al PDL Medias si spune ca aceasta candidatura este urmatorul pas firesc ca tanar pe scena politica.

Laurentiu Fufezan Jiman candideaza in Colegiul 2 pentru Senat, este consultant financiar, presedintele Organi-zatiei Judetene a Fortei Civice, si spune ca aceasta candidatura este o mare responsabilitate pentru el.

Florin Neag este candidatul pentru Colegiul 4 din Camera Deputatilor, este consilier juridic, consilier local in Medias si isi doreste sa puna umarul la schimbarea in bine a Romaniei.

Ioan Gligor candideaza la Colegiul 3 pentru Senat spune ca el personal cunoaste bine problemele din Marginime si abia asteapta sa invinga in lupta electorala.

Ilie Cretu candideaza in Colegiul 5 pentru Camera Deputatilor. El crede c[ zona (care cuprinde Cisn[dia, Avrigul, Sadu, Arpa`u de Jos, Boita, Talmaciu, ┼×elimbar) pe care o reprezint[ are o puternic[ incarcatura taranista si spera ca prin activitatea sa sa creasca nivelul de trai ai locuitorilor de aici.
de Sorana Maier


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 26 octombrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Festivalul Medieval Sibiu 2019

Festivalul Medieval Sibiu 2019
~ 29 februarie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 26 august 2019 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 08 2019 08:17 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter