SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Ariton, Stirbet, Turcan, Roman si Gant vor fi pusi de Mircea Cazan pe panourile rusinii

Stiri din Sibiu: Politica Adauga un comentariu »

Presedintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, a transmis un comunicat de presa in care le cere deputatilor PD-L si FDGR sa explice sibienlor motivele pentru care au votat impotriva motiunii de cenzura redactata de parlamentarii PSD. "Eu nu am putut sa votez taierea pensiei mamei mele, nici a salariilor prietenilor, vecinilor, dar mai ales taierea din banii munciti de sibienii care m-au votat. Le cer public celor cinci parlamentari alesi de sibieni, care fie ca au votat impotriva, fie ca s-au abtinut la vot miercuri, sa le explice sibienilor de ce i-au mintit in urma cu doi ani, in urma cu un an si de ce acum au votat contra lor", a declarat miercuri, deputatul Mircea Cazan.

Ovidiu Gant, deputatul FDGR s-a abtinut de la vot. "Domnule Gant, mi-ar fi placut sa votati cu cei 23.000 de romani care v-au votat in 2008. Din pacate, abtinerea dumneavoastra nu sterge din memoria sibienilor, faptul ca astfel ati tolerat atitudinea dictatoriala a presedintelui Traian Basescu, acelasi Traian Basescu care a refuzat sa il accepte ca prim-ministru chiar pe presedintele dumneavoastra de partid, pe primarul Sibiului, Klaus Iohannis", a mai declarat presedintele PNL, deputatul Mircea Cazan.

Cazan le promite celor cinci parlamentari ca fotografiile lor vor aparea pe mai multe panouri ale rusinii, in municipiul Sibiu. "Marti, in Parlament, opozitia a intocmit un panou al rusinii, cu fotografiile tuturor deputatilor si senatorilor care au votat contra populatiei. Preluand modelul, la Sibiu, acolo unde PDL-ul s-a laudat ca Basescu ar avea un fief, vom afisa panourile rusinii, ca lumea sa stie adevarul, sa stie ce a votat in 2008", a explicat presedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan.

COMUNICAT DE PRES[ MIRCEA CAZAN:

Mircea Cazan: 57.324 sibieni mintiti de Ariton, Stirbet, Turcan si Roman

Presedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan le cere parlamentarilor sibieni care nu au votat motiunea, sa explice public, sibienilor, de ce i-au mintit in campania parlamentara din 2008 si in campania prezidentiala din 2009.

"Eu nu am putut sa votez taierea pensiei mamei mele, nici a salariilor prietenilor, vecinilor, dar mai ales taierea din banii munciti de sibienii care m-au votat. Le cer public celor cinci parlamentari alesi de sibieni, care fie ca au votat impotriva, fie ca s-au abtinut la vot miercuri, sa le explice sibienilor de ce i-au mintit in urma cu doi ani, in urma cu un an si de ce acum au votat contra lor", a declarat miercuri, deputatul Mircea Cazan.

Acesta le aduce aminte si celor 57.324 de sibieni care si-au dat votul in noiembrie 2008 celor patru parlamentari PDL de Sibiu, ca au votat de fapt sa aiba pensii si salarii mai mici.

"Sunt alaturi de pensionarii sibieni, de toti salariatii care muncesc, indiferent daca lucreaza la stat sau la privat. Sunt mai ales alaturi de somerii indemnizati sau nu. Dar trebuie sa stiti dragi sibieni ca ati votat sa aveti pensii mai mici, salarii mai mici, ajutoare de somaj mai mici. Ati votat in 2008 cu Ariton, Stirbet, Turcan si Roman, ati votat in 2009 cu Basescu, acum a venit timpul sa va treziti la realitate. Realitatea ca de luna viitoare postasul va va aduce mai putini bani. Realitatea ca atunci cand va veni ziua de salariu in iulie si va veti duce la casierie sau la bancomatul de la banca, o sa aveti bani mai putini cu un sfert. Si la toamna, cand Ariton, Stirbet, Turcan si Roman va vor mari taxele si impozitele, la iarna cand nu o sa mai puteti plati factura de gaz, atunci sa va amintiti de stampila pusa in dreptul lui Traian Basescu", a spus presedintele PNL Sibiu.

Deputatul PNL s-a declarat surprins si de atitudinea domnului deputat FDGR, Ovidiu Gant, care s-a abtinut la votul motiunii.

"Domnule Gant, mi-ar fi placut sa votati cu cei 23.000 de romani care v-au votat in 2008. Din pacate, abtinerea dumneavoastra nu sterge din memoria sibienilor, faptul ca astfel ati tolerat atitudinea dictatoriala a presedintelui Traian Basescu, acelasi Traian Basescu care a refuzat sa il accepte ca prim-ministru chiar pe presedintele dumneavoastra de partid, pe primarul Sibiului, Klaus Iohannis", a mai declarat presedintele PNL, deputatul Mircea Cazan.

In urma votului din Parlament de miercuri, zeci de mii de sibieni vor plati incepand din iulie, toata campania Elenei Basescu, care a ajuns in Parlamentul European si de atunci este prezenta doar cu numele la Sibiu. In urma votului dat de Ariton, Stirbet, Turcan si Roman, sibienii vor plati din iulie realegerea lui Basescu.

"23.907 sibieni l-au trimis in 2008 in Parlament pe Ioan Ariton. Degeaba a ajuns presedinte de Comisie de buget, nici macar un cuvant nu a scos despre bugetul Romaniei, al Sibiului, in doi ani de zile. A venit vremea sa vorbeasca. De minciunile lui Vladescu. De minciunile lui Basescu. 12.154 de sibieni l-au facut deputat in 2008 pe Gheorghe Roman. Mai stie cineva ce face in Parlament domnul Roman, in afara de a vota la comanda lui Basescu, impotriva sibienilor? 11.887 de sibieni au mai trimis-o o data in Parlament in 2008 pe Raluca Turcan. In timp ce pensionarilor li se iau banii de medicamente, iar bugetarilor banii pentru mancare, doamna Turcan scrie linistita pe blog sau defileaza la prezentari de moda, conform proverbului "tara arde si baba de piaptana". E bine ca doamna Turcan merge si da baloane unor copii de gradinita, insa sa vina sa le spuna acum educatoarelor, parintilor si tuturor sibienilor, fara minciuni ca niste baloane de sapun, cum de in 2008 le promitea in campanie, salarii medii de 850 de euro si pensii medii de 350 de euro si acum nu mai au multi dintre ei nici macar 850 de lei salariu si nu mai sunt siguri nici de 350 lei din pensii. Unde este domnul Stirbet, care si-a aranjat cabinet in Prefectura, dar cand au venit peste o mie de protestatari la geamul domniei sale, a dat bir cu fugitii? Domnul Stirbet sa vina sa le spuna celor 9.376 de sibieni care l-au votat, ca a votat miercuri sa le ia din bani! Si sa ne spuna ca un jurist ce pretindeti ca e, cum PDL-ul a politizat ilegal Curtea Constitutionala, pentru ca sa il mentina in fruntea tarii pe Zeus", a solicitat deputatul Cazan.

Presedintele PNL Sibiu a mai precizat ca a votat motiunea, cu speranta ca va salva pensiile si salariile bugetarilor sibieni.

Deputatul Mircea Cazan a mai anuntat ca in scurt timp, toti sibienii vor putea vedea la sediul PNL din municipiu si la sediile cabinetelor sale parlamentare, un panou al rusinii, cu fotografiile celor patru parlamentari PDL, Ariton, Stirbet, Turcan, Roman, in dreptul carora le va afisa mesajul "Aici sunt banii dumneavoastra! ".

"Marti, in Parlament, opozitia a intocmit un panou al rusinii, cu fotografiile tuturor deputatilor si senatorilor care au votat contra populatiei. Preluand modelul, la Sibiu, acolo unde PDL-ul s-a laudat ca Basescu ar avea un fief, vom afisa panourile rusinii, ca lumea sa stie adevarul, sa stie ce a votat in 2008", a explicat presedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan.

Sibiu, 16 iunie 2010

Deputatul Mircea Cazan – presedinte PNL Sibiu

de Alin BRATU


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate joi, 17 iunie 2010






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 16 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter