SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGAsociatia Baby Care Sibiu lanseaza campania aUn vis, o speranta, o viata`

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »


Asociatia Baby Care Sibiu a demarat marti, 18 septembrie campania " Un vis, o speranta, o viata` cu scopul de a oferi o sansa in plus la viata si un inceput de drum mai frumos nou-nascutilor si familiilor lor.

Cu sprijinul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu si al comunitatii sibiene, medicii din cadrul asociatiei spera sa doteze Sectia Terapia Intensiva Neonatala cu incubatoare pentru prematuri, lampi de fototerapie, ventilatoare neonatale, analizatoare, monitoare, ecografe, consumabile si service spcialzat pentru aparatele din sectie.

`Apelam la intreaga comunitate sibiana pentru realizarea a ceea ce ne-am propus: sa dam viata visului si sperantei fiecarei familii de a avea un copil sanatos. Multumim, de asemenea, tuturor celor care ne-au sprijinit pana acum - parinti, prieteni si colegi, mai ales cei din Clinicile de Neonatologie, Obstetrica, Ginecologie, Laborator si Radiologie-Imagistica Medicala – oferind donatii sau 2% din impozitul anual`, a declarat dr. Maria Ognean, presedintele Asociatiei Baby Care Sibiu.

Asociata Baby Care Sibiu este o asociatie non-profit infiintata in urma cu sapte ani in cadrul Clinicii Neonatologie I a SCJU Sibiu la initiativa personalului clinicii, cu scopul de a sprijini colectivul Clinicii de Neonatologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu pentru cresterea confortului mamei si nou-nascutului pe durata spitalizarii in maternitate si oferirea unor ingrijiri medicale de cea mai inalta calitate nou-nascutilor si prematurilor.

Asociatia Baby Care Sibiu a remobilat salonul de primire a nou-nascutilor imediat dupa nastere, a schimbat aspectul saloanelor rooming-in (mobilier, patuturi si lenjerii noi), a cumparat reactivi pentru investigatii de laborator, a organizat serviciul de `Urmarire a nou-nascutului cu risc` (mobilier, dotare, circuite) si a sprijinit instruirea personalului mediu medical.

`Ne mandrim cu rezultate foarte bune, vizibile mai ales de anul trecut, din momentul in care Clinica noastra s-a raliat unei retele internationale de spitale – Vermont Oxford Network, VON – participand astfel la o baza internationale de date care cuprinde peste 1.000 de clinici de neonatologie din intreaga lume, structura populatiei de nou-nascuti internata la Terapia Intensiva Neonatala din Sibiu este aproximativ aceeasi cu cea a celorlalte clinici inregistrate in VON - greutate la nastere, varsta de gestatie`, a mai spus Maria Ognean.
de Dorina Nitu


Masini de cusutAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 19 septembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 05 decembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter