SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Aurel Munteanu, dezamagit de luptele din tenisul romanesc

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Omul de afaceri sibian Aurel Munteanu, unul din cei mai importanti sustinatori ai Federatiei Romane de Tenis (FRT), este dezamagit de modul in care s-au desfasurat alegerile pentru presedintia FRT, si spune ca pastrarea lui Ilie Nastase este foarte important pentru tenisul romanesc.

Mie mi se pare incredibil ce se intampla. Am citit prin presa fel si fel de lucruri si ajung sa ma crucesc. in primul rand, cred ca lumea tenisului romanesc ar fi trebuit sa faca tot posibilul sa il pastreze pe Ilie Nastase in functia de presedinte. Datorita lui, federatia a beneficiat de contracte de sponsorizare importante. Oamenii astia cred ca nu-si dau seama ce se va intampla in aceasta perioada de criza. De unde vor mai face ei rost de atatia bani? Nastase deschidea orice usa oricand voia el. E mare pacat ca nimeni nu s-a gandit foarte serios sa-l convinga sa revina ", a declarat, pentru Libertatea, Aurel Munteanu. Sibianul a mai spus ca in federatie era loc pentru toti candidatii, dar problema fiecaruia este aceea ca toti vor sa conduca. " in federatia asta era loc pentru toata lumea. Şi pentru Dumitru Haradau, si pentru Florin Segarceanu, si pentru Ruxandra Dragomir. Dar se pare ca toti vor sa fie numarul unu ", a declarat patronul de la imparatul Romanilor.

Adunarea Generala a FRT a fost organizata la Poiana Brasov, in hotelul Miorita, care ii apartine lui Aurel Munteanu. " Dupa ce ca le-am pus hotelul gratuit la dispozitie, acum aud ca federatia, de fapt, a platit bani pentru inchirierea spatiului, cazare si alte lucruri. Nu stiu ce se doreste exact, dar eu va spun ca cei de la federatie nu au platit nici un leu. Totul a fost suportat de mine ", a mai spus Munteanu.
Aurel Munteanu este cel care a platit o mare parte din organizarea meciul de Cupa Davis Romania-Franta, din februarie, din sala Transilvania.

Cupa Davis ramane la Sibiu
Actualul director general al FRT, Dimitru Haradau a declarat ca problemele legate de alegerea viitorului presedinte al FRT nu schimba cu nimic desfasurarea meciului din turul I al Cupei Davis dintre Romania si Rusia, la Sibiu. " Locatia este anuntata la IFT (Federatia Internationala de Tenis – n.r.) asa ca ea nu mai poate fi modificata. Am trimis si o solicitare scrisa catre Consiliul Judetean Sibiu, prin care instiintam ca dorim ca meciul Romania-Rusia sa se dispute tot la Sibiu, iar in perioada imediat urmatoare, reprezentati ai ITF-ului vor veni la Sibiu in inspectie ", a spus Haradau.
Partida Romania-Rusia se va desfasura in perioada 6-8 martie, in sala Transilvania din Sibiu, dupa ce FRT a obtinut o noua derogare din partea forului international pentru ca Romania sa isi poata disputa meciurile de pe teren propriu, intr-o sala mai mica de 4000 de locuri.
de Teodor BOANTA


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate marti, 16 decembrie 2008






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 19 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter