SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGAustriecii - interesati de circuitele culturale si de natura din judetul Sibiu

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Ansamblul profesionist "Cindrelul -Junii " Sibiu a fost primul care a urcat pe scena Targului de Turism de la Viena, imediat dupa deschiderea evenimentului care a avut loc in urmca cu cateva zile.

Silvia Macrea, directorul Centrului pentru Pastrarea si Promovarea Patrimoniului Cultural "Cindrelul -Junii " a declarat ieri, intr-o cpnferinta de presa, ca dansatorii ansamblului au prezentat dansuri populare din toate zonele tarii, iar prestatia lor artistica a fost foarte apreciata de cei prezenti, semn ca turismul si cultura se imbina foarte bine, iar cultura joaca un rol important in promovarea unei zone.

Consiliul Judetean Sibiu a prezentat oferta turistica a judetului la Targul de Turism de la Viena, prin intermediul Asociatiei Judetene de Turism si al Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale "Cindrelul-Junii ".

Jdetul Sibiu, invitat ca regiune partenera a Romaniei, s-a prezentat in fata austriecilor cu o oferta variata, de la numeroase materiale de informare, pachete turistice, la produse alimentare si animatii culturale.

Au ajuns la Viena pentru a fi degustate mezeluri, branzeturi, zacusca si peste afumat, iar ca desert austriecii au avut parte de hencles facut la Cisnadioara.

AJTS a elaborat special pentru acest targ brosura "Experiente noi in sudul Transilvaniei ", care propune un mozaic de experiente precum picnic in Muntii Cindrel, pe potecile ciobanilor, sportiv in Muntii Fagaras, pe acoperisurile Carpatilor, cele mai pitoresti sosele alpine din Romania si bike and hike in sate uitate de timp.

Aceasta brosura este o prima etapa in promovarea traseelor turistice tematice pe pietele straine, un proiect prioritar al conducerii Consiliului Judetean Sibiu.

Junii Sibiului au incantat invitatii si la Seara romaneasca.

"Suntem mandri ca am putut face cunoscut judetul Sibiu, sub aspectul ofertei turistice si a traditiilor, in cadrul acestui targ de referinta in domeniul turismului, si speram ca numarul turistilor austrieci sa creasca in continuare. Pentru Consiliul Judetean Sibiu, unul dintre domeniile prioritare este si valorificarea patrimoniului cultural si natural intr-un mod inovativ, prin promovarea traseelor turistice tematice ", a spus Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu.

Din informatiile prelucrate de AJTS, 80% dintre vizitatori au fost cupluri, cu varsta de peste 40 de ani, care au solicitat circuite culturale in regiunea Transilvania. Tinerii au fost interesati de activitati in natura, drumetii si trasee de biciclete, deoarece peisajul natural din aceasta zona care este inca intact. O parte dintre vizitatorii targului au spus ca au fost in Romania si au luat de la stand materiale de promovare cu Sibiul ca sa isi convinga si prieteni sa vina sa o descopere.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 23 ianuarie 2013


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 11 mai 2021 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter