SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING"Aveti relatii cu Dumnezeu?"

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

A fost consilier local, apoi director la Horticola. Schimbarile din 2004 l-au propulsat pe Ilie Mitea in fruntea OPC Sibiu, apoi in fruntea regionalei OPC Sibiu, Brasov si Alba. De doua saptamani este noul prefect al judetului.

Reporter: De ce ati renuntat la Protectia Consumatorului pentru Prefectura?
Ilie Mitea: in primul rand, in viata nu faci intotdeauna ceea ce iti place si faci ceea ce trebuie. A trebuit sa renunt la Protectia Consumatorului pentru Prefectura.

Rep.: Şi nu va place la Prefectura?
I. M.: Nu este vorba daca imi place sau nu imi place la Prefectura. V-am spus ca nu intotdeauna faci ceea ce iti place si faci ceea ce trebuie. A trebuit sa renunt la Protectia Consumatorului pentru Prefectura.

Rep.: Chiar si daca este doar pentru opt luni?
I. M.: Poate sa fie si pentru o zi, daca asta este cerinta asta trebuia sa fac.

Rep.: Credeti ca puteti face ceva important in doar opt luni?
I. M.: Toata lumea poate face... dar de ce considerati opt luni?

Rep.: Peste opt luni sunt alegeri si se poate schimba Guvernul si...
I. M.: Aveti relatii cu Dumnezeu si stiti ca El a hotarat ca eu sa stau opt luni? Eu nu pot sa vorbesc despre termene in timp, timpul il stabileste Dumnezeu. Atata timp cat eu sunt aici stiu ce am de facut si ma voi stradui sa fac numai lucruri bune.

Rep.: Ati luat vreo decizie importanta pana acum, de cand sunteti prefect?
I. M.: Toate deciziile pe care le iei din functia de prefect sunt importante. Şi responsabile!

Rep.: Mi-ati putea da un exemplu de astfel de decizie?
I. M.: De exemplu...sunt multiple, activitatea de zi cu zi, in care efectiv timpul dramuit si trebuie sa am foarte foarte multe contacte, cu personalul din interior, din Institutia Prefectului, cat si din exterior, dar care sunt probleme care apartin cetatenilor judetului Sibiu.

Rep.: O problema importanta care imi vine acum in minte este intarzierea fondurilor pe care Guvernul mai trebuie sa le aloce pentru lucrarile de la Aeroportul Sibiu. Puteti face ceva in acest caz?
I. M.: Bineinteles ca daca mi se solicita ajutorul pentru orice investitie in judetul Sibiu, ca si reprezentant al Guvernului in teritoriu sunt alaturi de toate investitiile importante care se fac. Bineinteles ca voi inteveni daca sunt greutati in derularea finantarii sau alte probleme de interes judetean.

Rep.: Credeti ca o sa va schimbe in vreun fel noua functie?
I. M.: Da, o sa ma schimbe. in mod sigur voi iesi cu kilograme mai putine decat am intrat in Prefectura. Alta schimbare nu vad.

Rep.: Deci o sa va vedem in continuare la meciurile de baschet sau pe la vernisaje si lansari de carte.
I. M.: O sa ma vedeti in continuare la baschet, o sa ma vedeti in continuare in mijlocul sibienilor si o sa am in continuare aceleasi disponibilitati si aceeasi dragoste fata de sibieni.

Rep.: Sunt probleme sau dificultati de care v-ati lovit inainte si pe care din aceasta functie le puteti rezolva?
I. M.: Daca vorbim din postura de Inspector Şef la Protectia Consumatorului, nu am avut niciun fel de problema cu Prefectura. Colaborarea era strict punctuala, in Colegiul Prefectural, deci nu am avut probleme.

Rep.: Nici ca simplu cetatean?
I. M.: Ca simplu cetatean nu pot sa vorbesc de Institutia Prefectului pentru ca nu am avut o legatura directa, punctuala si sa constat ca ceva nu merge.
de Stefan DOBRE


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate miercuri, 09 ianuarie 2008


Poza Zilei Sibiu - Sibiu Cycling Tour 2020

Sibiu Cycling Tour 2020
~ 15 august 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 27 iulie 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 27 07 2020 07:25 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter