SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Avocatii sibieni isi aleg noul decan. Nu se prea inghesuie nimeni

Stiri din Sibiu: Evenimente Adauga un comentariu »


Incepand de saptamana viitoare, avocatii sibieni cu o vechime in profesie de cel putin 10 ani, isi pot depune candidaturile pentru functia de decan al Baroului Sibiu. Actualul decan, Virgiliu Vulcan, nu mai poate candida dupa ce a detinut functia timp de doua mandate.
Actualul decan al Baroului de avocati Sibiu spune ca este multumit de munca depusa in ultimi ani in cadrul acestei institutii. `Eu sunt multumit. Absolut impacat cu ceea ce am realizat`, a declarat acesta pentru Turnul Sfatului. Problema este ca din spate avocatii sibieni nu se prea inghesiuie, pana in acest moment, sa iasa in fata. `Deocamdata nu putem sti prea bine cine este cu adevarat interesat sa candideze, pana nu se deschide perioada de inscriere, in februarie. Mai departe, nu vreau sa ma hazardez sa fac afirmatii despre cine ar putea candida. Asteptam si vedem`, a mai psus Vulcan.
In randul avocatilor sibieni a circulat zilele trecute zvonul conform caruia Sergiu Florescu ar putea fi urmasul lui Virgil Vulcan. Contactat de Turnul Sfatului, acesta a anuntat ca nu va candida. `Eu va spun clar ca nu am nicio intentie in a candida pentru aceasta functie. Cu aceasta ocazie ii si linistesc pe colegii mei din barou, care isi faceau griji`, a spus avocatul Florescu. Si despre Nicolae Uca s-a spus ca ar fi un bun decan al Baroului Sibiu. Acesta a fost insa si mai transant. `Eu nici macar nu stiam ca in perioada aceasta sunt alegeri la Baroul Sibiu. Nu ma intereseaza. Pe mine nu m-a interesat niciodata aceasta functie si nu ma intereseaza nici acum`, a declarat Nicolae Uca.
Ce spune regulamentul
Conform `Regulamentului pentru Adunarea Generala de alegeri a organelor de conducere a Baroului Sibiu 2012`, facut public la inceputul acestui an, se vor putea inscrie pentru a candida pentru functia de decan, avocatii cu o vechime in profesie de cel putin 10 ani, fiind membrii ai baroului de cel putin 5 ani, iar pentru functia de consilier avocatii cu o vechime neintrerupta in profesie de cel putin 8 ani. Candidaturile se vor inregistra la sediul Baroului Sibiu incepand cu data de 8 februarie 2012 si pana la data de 29 februarie 2012. Listele de candidaturi vor fi afisate la sediul Baroului din Sibiu si la avizierul Baroului din incinta Tribunalului Sibiu. Consiliul Baroului se va reuni apoi in sedinta in data de 2 martie, ocazie cu care se va constitui o Comisie de validare a candidaturilor, verificand fiecare candidatura in parte, daca indeplineste conditiile stabilite de lege, statut, codul deontologic si prezentul regulament. Rezultatul verificarilor va fi decis cu majoritate de voturi si va fi consemnat intr-un proces-verbal ce va cuprinde, distinct, candidatii admisi si cei respinsi. Respingerea candidaturii trebuie sa fie motivata. Contestatiile impotriva masurii luata de Comisia de validare vor fi depuse in timp de 24 de ore de la afisarea listelor. Contestatiile vor fi solutionate de Consiliul Baroului Sibiu in cel mult 48 de ore de la implinirea termenului de depunere a contestatiilor, dupa care se va afisa lista finala a candidatilor validati.
de Stefan DOBRE


Masini de cusut



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 30 ianuarie 2012






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter