SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



a€œNu avem ca obiectiv promovarea. Posibilitatile noastre financiare sunt destul de limitate`

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Pentru toata suflarea microbista din Romania Vointa Sibiu a fost fara indoiala supriza anului 2010. Cu o echipa mica dar foarte ambitioasa Sibiul se afla in prezent pe primul loc al Seriei a II-a in Liga II de fotbal. Pe loc de promovare in Liga I. Acolo unde Sibiul n-a mai fost de pe vremea raposatului Inter Sibiu. Care este atmosfera la echipa inainte de sarbatori ne spune chiar finantatorul Vointei, Ioan Hambasan. 

Reporter: Stiti ce zice presa nationala despre Vointa Sibius Ca este printre singurele trei echipe din Europa care anul acesta, respectiv turul de campionat, n-au luat bataie.

Ioan Hambasan: Eu n-am vazut despre Vointa in presa nationala.

Rep.: Gazeta Sporturilor si Pro Sport, chiar de mai multe ori.

I.H.: Ok, este normal! Este munca care s-a depus aici in fiecare zi, este normal fata de atmosfera de munca foarte placuta de la echipa, fata de ambianta de aici, in care lucreaza jucatorii, si in primul rand ambitia de la club, de la portar pana la presedinte de club. Este un colectiv foarte ambitios si chiar ne-am propus sa nu pierdem. Dovada este si faptul ca pana acum totul ne-a iesit asa cum ne-am propus.

Rep.: Una din cele trei echipe de care vorbeam mai devreme este Manchester United. Sau era pana acum cateva zile, ca a luat bataie...

I.H.: Cred ca faci o confuzie sau n-ai inteles bine. Si la noi mai sunt echipe care n-au luat bataie. In seria cealalta a Ligii II este Ceahlaul Piatra Neamt, nici ei n-au luat bataie. Si nici Poli Timisoara n-a luat bataie in turul de campionat in Liga I. Deci mai sunt... Ideea este ca avem totusi o echipa axata pe aparare si al carei scop este sa nu primeasca gol in primul rand. Antrenorul echipei noastre, de meserie fiind fundas, si-a propus sa faca foarte bine faza defensiva. Iar din a doua jumatate a turului de campionat a inceput sa faca bine si faza ofensiva.

Rep.: Odata cu rezultatele acestea foarte bune, creste presiunea si pe umerii dumneavoastra si ai echipeis Deja apar alte pretentii de la echipa, suporteri...

I.H.: Intr-adevar, creste foarte mult presiunea si pe noi si pe jucatori dar nu o sa fie stresul chiar atat de mare intrucat obiectivul Vointei Sibiu nu este promovarea in Liga I. Prin urmare, aceste rezultate nu pot decat sa ne bucure. Noi privim lucrurile foarte lucid, foarte limpede, si daca ne iese ne bucuram ca suntem acolo, dar nu avem obiectivul promovarea in Liga I. Posibilitatile noastre financiare sunt destul de limitate. Toata lumea vede numai partea frumoasa a lucrurilor dar daca este sa intram in amanunte este destul de greu de fapt este. Pana acuma ne-a iesit. Sper ca si returul sa-l continuam in acelasi trend.

Rep.: Acum echipa este cu salariile si toate platile la zis

I.H.: Da, suntem cu toate platile la zi. Bine, in limita bunul simt, adica se mai intampla cateodata sa avem mici intarzieri de cateva zile, o saptamana, dar nimic semnificativ.

Rep.: Daca tot am ajuns la partea financiara, vom vedea iarna acesta jucatori noi la echipa, pregatiti ceva transferuris

I.H.: Deocamdata vreau sa spun ca nu am facut o analiza. Zilele acestea avem banchetul, ne vom intalni cu toata echipa, dupa care o sa facem o analiza la rece, o sa analizam clar daca trebuie sa plece cineva sau daca trebuie sa vina cineva la echipa. Daca ma intrebati pe mine, probabil vor veni doi jucatori.

Rep.: Sunt jucatori pe care ii aveti in vedere, ii urmaritis

I.H.: Da, sunt jucatori cu care am si discutat si care sunt interesati de Vointa Sibiu.

Rep.: Unul dintre acesti jucatori este Istvan Szabos

I.H.: Istvan Szabo s-ar putea sa nu mai fie. Lui i s-a oferit o sansa, am discutat cu el dar se pare ca ar avea alte planuri, care nu prea coincid cu ale noastre.

Rep.: Ok. Noutati aveti legate de domnul Beckenbauer si eventuala sa invetitie la Sibius

I.H.: In primul rand nu este vorba despre domnul Beckenbauer ci despre o delegatie foarmata din doi oameni de afaceri din Germania, printre care si persoana amintita. Dicutile in acest caz sunt destul de avansate si sper ca pana la sfarsitul acestui an sa putem semna si un protocol de colaborare pe care sa-l dezvoltam in viitor.

Rep.: Dumneavoastra aveti vreun model in randul finantatorilor de echipe din Romanias

I.H.: Nu! Nu pot sa ma compar eu cineva de prin Liga I spre exemplu, eu sunt mai modest.

Rep.: Si atunci care este cheia succesuluis

I.H.: Cheia succesului este in primul rand sufletul, sa pui suflet in ceea ce faci. Apoi conteaza foarte mult linistea de la echipa si nu in ultimul rand ma felicit ca am adus antrenorul si jucatorii pe care mi i-am dorit. Ma bucur foarte mult ca pot lucra cu niste oameni care se situeaza la acelasi nivel de gandire si cu care din capul locului se poate ajunge la o intelegere realista, cladita pe o fundatie destul de serioasa. Asta am repetat-o de fiecare data, toti jucatorii care ua venit la Vointa Sibiu, in proportie de peste 50 la suta n-au venit pentru bani. Stiu ca toti trebuie sa traim dar nu punem banii in fata ca un criteriu al relatiei noastre. Drept dovada altfel putem lucra si rezultatele se vad.

Baza Vointa ramane la echipa

Primaria Sibiu a pierdut si cel de-al doilea proces cu Prefectura Sibiu in privinta scoaterii la vanzare a terenului pe care exista baza sportiva Vointa. In luna iulie Tribunalul Sibiu a anuntat ca decizia este favorabila in favoarea Prefecturii. Municipalitatea a facut recurs pentru ca terenul, in suprafata de 42.071 metri patrati, sa poata fi totusi vandut. Recent, si acest al doilea proces a fost pierdut. Lider in Seria II La finalul turului de campionat in Seria a II-a a Ligii secunde de fotbal Vointa Sibiu s-a clasat pe primul loc, cu 30 de puncte. Pe locul II se afla echipa Petrolul Ploiesti u 28 de puncte, cele doua echipe aflandu-se in acest moment pe locuri promovabile in Liga I. Tot 28 de puncte, dar un golaveraj mai slab are si CS Mioveni, clasata pe locul III.


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate luni, 13 decembrie 2010






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 29 martie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter