SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTING



Baraj cu Vintu de Jos

Stiri din Sibiu: Sport Adauga un comentariu »

Federatia Romana de Fotbal a stabilit in aceasta saptamana tintarul meciurilor de baraj pentru promovarea in liga a treia fotbalistica a tarii. Tragerea la sorti a decis ca reprezentanta Sibiului, AS Cisnadie sa intalneasca liderul judetului Alba, Kozara Vintu de Jos pentru un loc in viitorul sezon de C.

AS Cisnadie nu a avut noroc foarte mare la tragerea la sorti pentru barajul de accedere in al treilea esalon. Echipa antrenata de Jean Gavrila isi va juca sansa de promovare cu liderul detasat al ligii a patra din judetul Alba, Kozara vintu de Jos. O echipa obisnuita cu meciurile in C, acolo unde a evoluat si in campionatul 2003-2004. Barajul decisiv va avea loc intr-un singur meci, pe teren neutru, locul stabilit de FRF fiind judetul Hunedoara. Orasul si stadionul care va gazdui partida din 16 iunie, de la ora 17, va fi stabilit ulterior. Variantele vehiculate in acest moment sunt Deva si Simeria. Barajul va face posibila revederea dintre cei doi antrenori, tehnicianul celor de la Kozara, Adrian Himcinschi, fiind in trecut elevul lui Jean Gavrila la Minaur Zlatna. Conform regulamentului in vigoare al federatiei, echipele participante sunt obligate sa achite asociatiei judetene organizatoare, pana la data de 13 iunie 2007, suma de 2.500 lei, cu titlu de cheltuieli de organizare a jocurilor. Nerespectarea acestei obligatii conduce la neprogramarea echipei in cauza pentru baraj si la pierderea jocului cu scorul de 3-0.

Simeria si Sadu (Gorj) se bat la Cisnadie
Sibiul a fost desemnat de catre FRF sa gazduiasca si el unul dintre barajele pentru promovare din data de 16 iunie. Aici se vor intalni, intr-un singur meci decisiv, campioanele Hunedoarei, CFR Marmosim Simeria, respectiv a Gorjului, Parangul Sadu. Conform conducerii Asociatiei Judetene de Fotbal din municipiul de pe Cibin, in proportie de 99% partida se va desfasura la Cisnadie. ,,Am discutat cu domnul Keul (vicepresedintele FC Sibiu-n.r.) si am inteles ca atunci are loc pe Municipal o cupa pe plan european, iar cei de la Obor ne-au anuntat ca gazduiesc in acea zi o expozitie canina. Ne-a ramas varianta Casnadie. Chiar acum discutam cu vicepresedintele clubului AS pentru a stabili datele concrete ale organizarii meciului", a precizat ieri la pranz presedintele AJF, Traian Marcu.


Baraj in trei

Cu o zi mai devreme de data stabilita pentru barajul echipelor din divizia D au fost programate sa debuteze si turneele de calificare ale formatiilor care tintesc accederea in Liga a II-a. Printre trupele calificate pentru triunghiularele de la baraj se numara si colega de serie a celor trei echipe ale judetului, Atletic, Sparta si FC Sibiu, care a incheiat campionatul pe locul secund. Este vorba despre Muresul Deva, clasata imediat in spatele liderului Ariesul Turda, promovata direct din Seria a V-a. Hunedorenii vor avea de jucat doua meciuri cu alte doua formatii ce au terminat sezonul pe locul doi, Minerul Motru (Seria IV) si Lotus Felix Sanmartin (Seria VI). Partidele vor avea loc tot pe teren neutru, formatia clasata pe primul loc la finalul tuturor intalnirilor urmand a promova in B. Meciurile au fost programate pentru zilele de vineri, 15 iunie, marti, 19 iunie si vineri, 22 iunie, toate cu incepere de la orele 17,30.
de Bogdan BRANZA


Med Elite



Ai ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5




Alte stiri adaugate joi, 07 iunie 2007






Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 25 aprilie 2024 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter