SIBIU HOME  |   CONTACT  |   SERVICII  |   WEB DESIGN  |   WEB HOSTING  |   DIGITAL PHOTOGRAPHY  |   SEO (SEARCH ENGINE OPTIMIZATION)  |   INTERNET CONSULTINGBastionului, Mitropoliei si Lupas se inchid si isi schimba sensul de circulatie

Stiri din Sibiu: Administratie Adauga un comentariu »

Strazile Mitropoliei (pe tronsonul dintre strada ┼×aguna si Lupas), Bastionului si Lupas se inchid sambata de la 9 dimineata pana la ora 15.00, dupa care pe aceste strazi se schimba regimul de circulatie, aceasta fiind ultima modificare de trafic din zona centrala a orasului.

"Este nevoie de refacerea tuturor marcajelor in special pentru parcari, iar cu masini parcate si cu trafic, in zona aceea, este imposibil de lucrat. Se va inchide traficul, si dupa ora 15.00 se poate circula deja dupa noul sistem - intrare pe Bastionului, iesire pe Mitropoliei. Tot sambata sau cel tarziu duminica se vor face probele pentru semafoarele pentru pietoni pe strada ┼×aguna, iar daca totul este in regula, vor intra in functiune. ii rog pe sibieni daca circula in zona sa tina cont de semnele de circulatie, sa nu circule din obisnuinta fiindca s-ar putea intampla tot felul de incidente neplacute", a spus primarul Sibiului, Klaus Iohannis, in conferinta de presa de ieri.

Practic soferii care vor sa ajunga pe strada Mitropoliei nu vor mai putea intra prin dreptul Prefecturii, ci vor trebui sa vina pe ┼×aguna, Bastionului, Lupas si apoi Mitropoliei.

Lucrarile includ montarea unei lise la intrarea pe strada Bastionului, se va lucra sambata si la montarea semafoarelor la trecerile pietonale din dreptul strazilor Bastionului si Mitropoliei, pana in prezent fiind instalati stalpii si fiind amenajata reteaua de alimentare.Sensuri unice pe Caragiale si LungaLucrarile pe strada Lunga, pe tronsonul dintre strada Reconstructiei si strada Popa ┼×apca, sunt finalizate inclusiv cu stratul de uzura si noul sens giratoriu de la intersectia cu strada I.L. Caragiale.

"Strada Caragiale este cu sens unic si tronsonul din strada Lunga din dreptul parcului este tot cu sens unic, iar acest lucru se reflecta si in semnele de circulatie", a spus primarul Iohannis.

┼×i pe strada Moldovei lucrarile se apropie de final. Saptamana viitoare va fi turnat asfalt si pe tronsonul dintre scarile care coboara catre cartierul ┼×trand si strada Cristianului. Lucrarile de reparatie sunt finalizate si pe strada Dr. Stanca, dar si pe strada Hipodromului, cu exceptia tronsonului dintre strada Miraslau si Oituz, unde societatea de gaz intervine pentru cuplari. in Piata Iancu de Hunedoara a fost turnat primul strat asfaltic.

Pe strada Ocnei se lucreaza in prezent la montarea bordurilor si urmeaza modernizarea carosabilului si a trotuarelor.

Saptamana aceasta au inceput lucrarile la ultimul strat de asfalt pe strazile Paris si Tudor Vladimirescu. Pe acestea DPC a efectuat lucrarile de reparatii anul trecut, anul acesta fiind inlocuite retelele de gaz. in urma acestor lucrari vor fi efectuate reparatiile la carosabil si va fi turnat si stratul de uzura.
de Sorana Maier


Med EliteAi ceva de comentat ?

Da o nota acestei stiri ( mai mare, mai buna ) :

1

2

3

4

5
Alte stiri adaugate vineri, 23 noiembrie 2012


Poza Zilei Sibiu - Raliul Sibiului 2020

Raliul Sibiului 2020
~ 22 septembrie 2020 ~
2003  2004  2005  2006  2007  2008   2009  2010  2011  2012  2013  2014

Tur Virtual in Sibiu
Tur Virtual in Sibiu
( actualizat in 18 05 2010 08:39 )
Poze din Sibiu
Poze din Sibiu
( actualizat in 17 august 2020 )
Loading
Atractii turistice
Atractii turistice
( actualizat in 26 11 2012 09:17 )
Sibiu Video
( actualizat in 17 08 2020 11:43 )
Autostrada A1 / AERIAL VIDEO / Lotul 1 (km 0 - 24) Autostrada A1 / AERIAL / Lotul 4 - Viaduct SacelAutostrada A1 / Lotul 4 / Saliste - Sibiu / ON-ROADInaugurarea podurilor din Cartierul TineretuluiSibiu Rally Show 2013 Aerial VideoTargul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului / Muzeul Astra / PREVIEWPiata Unirii din Sibiu - noaptea (Aerial video) Sibiu by night (preview) / Aerial Video
Evenimente in Sibiu
Evenimente in Sibiu
( actualizat in 02 iulie 2019 )
Loading
 

Like Us on Facebook Follow Us on Twitter